Právě je 30 lis 2021 17:10

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.7.6 - Přestala se zobrazovat doba přepravy ({$carrier.delay})
PříspěvekNapsal: 08 lis 2021 03:37 
C4 zákazník

Registrován:
15 dub 2021 18:59
Příspěvky:
12
Dobrý den,

provedla jsem obnovu e-shopu ze zálohy (db i soubory) a přestala se mi v objednávce zobrazovat položka doba přepravy ({$carrier.delay}) nevím, zda se ztratila z databáze nebo se položka z db nenačte. Můžete mi prosím poradit?

Děkuji M.Špádová


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.7.6 - Přestala se zobrazovat doba přepravy ({$carrier.delay})
PříspěvekNapsal: 09 lis 2021 13:22 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
8094
Dobrý den,

přejděte v sekci "Rozšíření > Doručení > Dopravci" do editace dopravce a zkontrolujte text u pole "Doba přepravy". Pokud v obchodě používáte více jazyků, tak zkontrolujte texty i pro jednotlivé jazyky.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.7.6 - Přestala se zobrazovat doba přepravy ({$carrier.delay})
PříspěvekNapsal: 10 lis 2021 18:32 
C4 zákazník

Registrován:
15 dub 2021 18:59
Příspěvky:
12
Dobrý den,
tato pole jsou nastavena jako povinná, mám je tedy vyplněná a to pro všechny jazyky. Když se podívám na zdrojový kód stránky s objednávkou, tak tam tato informace z příslušného pole není vypsána. Nemohl by i zde být problém s oprávněním (jen hádám a nevím jak ověřit)?
Děkuji M.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.7.6 - Přestala se zobrazovat doba přepravy ({$carrier.delay})
PříspěvekNapsal: 11 lis 2021 10:09 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
8094
Dobrý den,

ano, pole jsou povinná, ale při obnově ze zálohy mohlo dojít k jejich ztrátě, proto ta kontrola. A pokud vyzkoušíte vytvořit úplně nového dopravce, tak se u něj problém taky projevuje?

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.7.6 - Přestala se zobrazovat doba přepravy ({$carrier.delay})
PříspěvekNapsal: 14 lis 2021 11:46 
C4 zákazník

Registrován:
15 dub 2021 18:59
Příspěvky:
12
Dobrý den,
ano, i u nového dopravce se bohužel problém projevuje, vyzkoušela jsem.
M.Špádová


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.7.6 - Přestala se zobrazovat doba přepravy ({$carrier.delay})
PříspěvekNapsal: 15 lis 2021 13:06 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
8094
Dobrý den,

a nepoužíváte nějaký nestandardní modul (úpravu), který souvisí právě s dopravci? Zkuste v administraci aplikace v sekci "Konfigurace > Nástroje > Výkon > Režim ladění (debugovací)" dočasně zaktivovat obě volby "Zakázat neoriginální PrestaShop moduly" a "Zakázat všechna přepsání (overrides)". Pak pro jistotu ve stejné sekci "Konfigurace > Nástroje > Výkon" klikněte na "Vyčistit mezipaměť" a následně zkontrolujte zobrazení doby přepravy v objednávce.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.7.6 - Přestala se zobrazovat doba přepravy ({$carrier.delay})
PříspěvekNapsal: 16 lis 2021 12:38 
C4 zákazník

Registrován:
15 dub 2021 18:59
Příspěvky:
12
Dobrý den,
tak pomohlo "zakázat všechna přepsání", pokud jsem povolila neoriginální moduly tak to stále funguje ... dá se ted najít, čím se mi to přepisuje? Je na to nějaký postup jak hledat?
Děkuji Špádová


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.7.6 - Přestala se zobrazovat doba přepravy ({$carrier.delay})
PříspěvekNapsal: 16 lis 2021 13:25 
C4 zákazník

Registrován:
15 dub 2021 18:59
Příspěvky:
12
musela jsem totiž přepsání zase vrátit, měnilo mi to zase generovaná čísla objednávek:(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.7.6 - Přestala se zobrazovat doba přepravy ({$carrier.delay})
PříspěvekNapsal: 16 lis 2021 14:19 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
8094
Dobrý den,

projděte v sekci "Moduly > Manažer modulů" seznam nainstalovaných modulů, jestli v něm nenaleznete nějaký nestandardní modul, který souvisí právě s dopravci (nebo objednávkou). A případně ho zkuste odinstalovat.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz