Právě je 03 dub 2020 21:32

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.7.6.4 - Smartblog - Příspěvek nenalezen
PříspěvekNapsal: 21 bře 2020 00:22 
C4 zákazník

Registrován:
17 říj 2017 23:07
Příspěvky:
47
Dobrý den, chtěl jsem na stránkách po delší snaze zprovoznit blog a využil jsem https://github.com/smartdatasoft/smartblog/releases
Na hlavní straně jsou správně zobrazeny příspěvky, ale pokud na něj kliknu, stránka skončí chybou error 404. Pravděpodobně tam mám nějakou chybu, která se neodstranila ani přeinstalací modulu. Nevíte jakým nástrojem bych tu chybu mohl najít? Debug mod nic neukazuje :-(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.7.6.4 - Smartblog - Příspěvek nenalezen
PříspěvekNapsal: 23 bře 2020 17:04 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7510
Dobrý den,

a mají odkazy na příspěvky správný tvar? Vložte sem adresu hlavní stránky modulu, ať se na ni můžu podívat. Pokud adresu nechcete zveřejňovat, tak ji při psaní odpovědi vložte do pole "Název domény/URL adresa".

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.7.6.4 - Smartblog - Příspěvek nenalezen
PříspěvekNapsal: 24 bře 2020 12:20 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7510
Dobrý den,

nyní vidím, že příspěvky Vám již fungují. V čem byl tedy problém?

PS: Poprvé jsem příspěvky na hlavní stránce přehlédl, a proto jsem po Vás požadoval odkaz na hlavní stránku modulu.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.7.6.4 - Smartblog - Příspěvek nenalezen
PříspěvekNapsal: 24 bře 2020 12:33 
C4 zákazník

Registrován:
17 říj 2017 23:07
Příspěvky:
47
Dobrý den, včera do jedné do rána jsem se s tím mořil. Zapříčiňoval to modul SEOpro, který odebírá ID z URL. Když byl nainstalovaný, tak blog si nevytvořil v databázi url cesty. Když jsem blog nainstaloval na jinou instalaci Presty a doplnil do databáze řádky, které si blog vytvořil tam, tak to začlo fungovat.

Stejně tam je ale v modulu nějaká chyba, protože pokud chci změnit URL schéma, tak mi to řekne, že tam povinná položka search_query v blog_search, kterou když tam napíšu, tak to nejde uložit, protože je to nepovolené schéma URL. Když jsem jí doplnil přes databázi, tak Presta byla spokojená :-)

Je to ale blogovací modul poskytovaný zdarma, takže co bychom chtěli, ne? Nakonec se zdá, že i funguje.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.7.6.4 - Smartblog - Příspěvek nenalezen
PříspěvekNapsal: 24 bře 2020 13:57 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7510
Dobrý den,

jsem rád, že se Vám podařilo chybu vyřešit. Modul mi na čisté instalaci bez problému fungoval, takže to vypadalo na nějaký problém s adresami.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2020 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz