Právě je 17 črc 2019 02:54

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.6 - Zopim Chat - přestal se zobrazovat
PříspěvekNapsal: 18 čer 2015 19:54 
C4 zákazník

Registrován:
18 čer 2015 19:17
Příspěvky:
3
Dobrý den,
mám nainstalovaný zopim live chat modul a když jsem odebíral z háku (footer) nějaké moduly, kde je mimojiné zavěšen i zopim, tak se přestal zobrazovat na hlavní stránce (indexu). Obnovení, odinstalace, odstranění a znovunainstalování nepomohlo. Bohužel jsem nenašel žádné téma, které by toto řešilo. Děkuji za odpověď.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Zopim Chat - přestal se zobrazovat
PříspěvekNapsal: 19 čer 2015 13:14 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

modul Zopim Chat Free jsem otestoval v novější verzi aplikace a bez problému funguje. V administraci aplikace PrestaShop si v sekci Moduly > Pozice modulů zkontrolujte, zda máte modul Zopim Chat Free zavěšený na správné pozici. Standardně by měl být na pozici displayHeader.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Zopim Chat - přestal se zobrazovat
PříspěvekNapsal: 19 čer 2015 14:54 
C4 zákazník

Registrován:
18 čer 2015 19:17
Příspěvky:
3
No je pravda, že funguje. Neupřesnil jsem můj problém. Zobrazuje se všuden jen né na hlavní stránce, kdy před tím se normálně zobrazoval. Použitý je Zopim free a je zaháknutý na headru tkže nechápu v čem je problém. Děkuji za odpověď.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Zopim Chat - přestal se zobrazovat
PříspěvekNapsal: 19 čer 2015 19:04 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

a víte, jaké moduly jste konkrétně z pozic odebíral? Jakou verzi aplikace používáte? Během testování jsem v modulu Zopim Chat Free na žádný takový problém nenarazil. Jelikož používáte nestandardní šablonu pro aplikaci PrestaShop, tak ověřte, zda se problém projevuje i v defaultní šabloně, je totiž možné, že se jedná o chybu přímo ve Vámi použité šabloně.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Zopim Chat - přestal se zobrazovat
PříspěvekNapsal: 21 čer 2015 05:44 
C4 zákazník

Registrován:
18 čer 2015 19:17
Příspěvky:
3
Dobrý den,
Chyba byla zřejmě v šabloně jak jste psal, jelikož po přepnutí na základní šablonu se modul Zopim free zobrazoval standardně. Bohužel jsem na příčinu problémů nepřišel ale vyřešila to obnova ze zálohy, která je z těchto důvodů nedocenitelná. Děkuji za Váš čas a pomoc.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Zopim Chat - přestal se zobrazovat
PříspěvekNapsal: 21 čer 2015 11:00 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

výborně, děkujeme za informaci. V případě jakéhokoliv problému neváhejte napsat.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2019 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz