Právě je 18 říj 2018 10:05

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.6 - Změna výchozího zobrazení produktů
PříspěvekNapsal: 03 srp 2016 07:55 
C4 zákazník

Registrován:
22 čer 2016 20:26
Příspěvky:
49
Dobrý den, prosím o radu, jak změnit výchozí zobrazení produktů u prestashop v. 1.6.1.6, default-bootstrap. Původní zobrazení je nastaveno jako mřížka a já bych jej chtěl změnit na list.

Našel jsem na netu návod ( http://www.cms-systemy.cz/forum/prestashop/157-mrizka-na-seznam-zmena-vychoziho-zobrazeni-produktu ), který funguje, ale bohužel rozhodí zobrazení produktů na úvodní stránce.

Pokud někdo víte co s tím, budu moc rád, děkuji.

S pozdravem, VH.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Změna výchozího zobrazení produktů
PříspěvekNapsal: 03 srp 2016 09:21 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
6811
Dobrý den,

není nutné provádět změny v šabloně, takže úpravy vraťte zpět. Stačí v administraci aplikace PrestaShop přejít do sekce "Konfigurace > Šablony" a v části "Vaše současná šablona" kliknout na tlačítko "Rozšířené nastavení" (příp. se do stejné části dostanete v konfiguraci modulu "Konfigurátor šablony", který naleznete v sekci "Moduly a Služby"). Nyní v části Nastavení přepněte volbu "Zobrazit kategorie jako seznam produktů, namísto výchozího zobrazení v rastru" na Ano a uložte nastavení. Pak se budou návštěvníkům zobrazovat produkty v kategoriích jako seznam.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Změna výchozího zobrazení produktů
PříspěvekNapsal: 03 srp 2016 09:24 
C4 zákazník

Registrován:
22 čer 2016 20:26
Příspěvky:
49
Dobrý den,

děkuji moc.

Člověk je občas zkrátka slepý 8-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Změna výchozího zobrazení produktů
PříspěvekNapsal: 11 úno 2018 17:20 

Registrován:
28 lis 2014 22:24
Příspěvky:
2
Zdravím, mám podobný problém. Produkty se mi zobrazují ve variantě seznamu, ovšem preferoval bych variantu čtvercového zobrazení (více produktů v jednom řádku - třeba 4x4). Bohužel mám starší verzi Prestashopu 1.5.6.2 a veškerou administraci dělám přes webový prohlížeč.

Díky moc za ochotu poradit!

VB


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2018 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz