Právě je 16 črc 2019 14:13

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.6 - Změna tlačítka Přidat do košíku
PříspěvekNapsal: 18 dub 2015 10:54 
C4 zákazník

Registrován:
31 pro 2011 13:52
Příspěvky:
11
Dobry den,
chtel bych se zeptat, jestli se da vymenit tlacitko Pridat do kosiku
malym symbolem Kosikem vedle Ceny.
Dekuji.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Změna tlačítka Přidat do košíku
PříspěvekNapsal: 21 dub 2015 11:17 
C4 podpora
C4 podpora
Online

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7160
Dobrý den,

upřesněte prosím Váš dotaz. Přiložte například obrázek s požadovanou úpravou.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Změna tlačítka Přidat do košíku
PříspěvekNapsal: 22 dub 2015 10:39 
C4 zákazník

Registrován:
31 pro 2011 13:52
Příspěvky:
11
Napr.
Obrázek
Chtel bych take se zeptat, kde se zmeni nova cena (ve prikladu je 2160,00 Kč) a procenta slevy (-20%)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Změna tlačítka Přidat do košíku
PříspěvekNapsal: 22 dub 2015 13:34 
C4 podpora
C4 podpora
Online

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7160
Dobrý den,

jedná se složitější úpravu. Každopádně pokud máte alespoň základní znalosti HTML, CSS a PHP, tak by to pro Vás neměl být problém. Pokud chcete provést změnu tlačítka, tak úpravu musíte provést v souboru themes/default-bootstrap/product-list.tpl. Jedná se o tuto část zdrojového kódu:

Kód:
<div class="button-container">
   {if ($product.id_product_attribute == 0 || (isset($add_prod_display) && ($add_prod_display == 1))) && $product.available_for_order && !isset($restricted_country_mode) && $product.customizable != 2 && !$PS_CATALOG_MODE}
      {if (!isset($product.customization_required) || !$product.customization_required) && ($product.allow_oosp || $product.quantity > 0)}
         {capture}add=1&amp;id_product={$product.id_product|intval}{if isset($static_token)}&amp;token={$static_token}{/if}{/capture}
         <a class="button ajax_add_to_cart_button btn btn-default" href="{$link->getPageLink('cart', true, NULL, $smarty.capture.default, false)|escape:'html':'UTF-8'}" rel="nofollow" title="{l s='Add to cart'}" data-id-product="{$product.id_product|intval}" data-minimal_quantity="{if isset($product.product_attribute_minimal_quantity) && $product.product_attribute_minimal_quantity > 1}{$product.product_attribute_minimal_quantity|intval}{else}{$product.minimal_quantity|intval}{/if}">
                           <span>{l s='Add to cart'}</span>
         </a>
      {else}
         <span class="button ajax_add_to_cart_button btn btn-default disabled">
                           <span>{l s='Add to cart'}</span>
         </span>
      {/if}
   {/if}
   <a class="button lnk_view btn btn-default" href="{$product.link|escape:'html':'UTF-8'}" title="{l s='View'}">
      <span>{if (isset($product.customization_required) && $product.customization_required)}{l s='Customize'}{else}{l s='More'}{/if}</span>
   </a>
</div>

A kód na řádku:
Kód:
<span>{l s='Add to cart'}</span>
si nahraďte obrázkem s košíkem, např.:
Kód:
<img src="cesta_k_obrazku" />

Pozor, řádek je v kódu dvakrát, takže úpravu proveďte v obou výskytech. A pak si celou upravenou část (viz celý zdrojový kód v první ukázce) přesuňte na požadovanou pozici. Aby se změna v šabloně projevila, tak v administraci aplikace PrestaShop v sekci Nástroje > Výkon klikněte vpravo nahoře na tlačítko Vyčistit mezipaměť.

Jestli změnou ceny a slevy myslíte úpravu vzhledu, tak doporučuji použít např. rozšíření Firebug (příp. nástroj pro vývojáře ve Vašem internetovém prohlížeči). Pak stačí na danou část kliknout a zobrazí se Vám detailní informace s názvem CSS třídy a souboru, ve kterém proveďte požadované změny. Po úpravě CSS stylů si zaktualizujte cache internetového prohlížeče. Pokud chcete provádět úpravy přímo ve zdrojovém kódu (např. pro přemístění do jiné pozice), tak kód naleznete opět v souboru themes/default-bootstrap/product-list.tpl a jedná se o tuto část:
Kód:
<div class="content_price">
   {if isset($product.show_price) && $product.show_price && !isset($restricted_country_mode)}
      <span class="price product-price">
         {if !$priceDisplay}{convertPrice price=$product.price}{else}{convertPrice price=$product.price_tax_exc}{/if}
      </span>
      {if isset($product.specific_prices) && $product.specific_prices && isset($product.specific_prices.reduction) && $product.specific_prices.reduction > 0}
         {hook h="displayProductPriceBlock" product=$product type="old_price"}
         <span class="old-price product-price">
                           {displayWtPrice p=$product.price_without_reduction}
         </span>
         {hook h="displayProductPriceBlock" id_product=$product.id_product type="old_price"}
         {if $product.specific_prices.reduction_type == 'percentage'}
                           <span class="price-percent-reduction">-{$product.specific_prices.reduction * 100}%</span>
         {/if}
      {/if}
      {hook h="displayProductPriceBlock" product=$product type="price"}
      {hook h="displayProductPriceBlock" product=$product type="unit_price"}
   {/if}
</div>


Ale jak jsem psal již na začátku, pro takové úpravy musíte mít alespoň základní znalosti programování. Takže pokud si na úpravu netroufáte, můžete se obrátit na některého z našich partnerů (příp. vpravo blok PrestaShop partneři), který se aplikaci PrestaShop věnuje.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Změna tlačítka Přidat do košíku
PříspěvekNapsal: 23 dub 2015 11:20 
C4 zákazník

Registrován:
31 pro 2011 13:52
Příspěvky:
11
Dekuji za radu,
chtel jsem zmenit novou cenu, nejde o vzhled ale snizeni nebo zvyceni,
protoze jsem nemohl najit v katalogu, tam je jenom maloobchodni a velkoobchodni cena.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Změna tlačítka Přidat do košíku
PříspěvekNapsal: 23 dub 2015 12:01 
C4 podpora
C4 podpora
Online

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7160
Dobrý den,

v tom případě, prosím, pro dotaz založte nové téma. Pokud spolu dotazy nesouvisí, tak pro každý vždy vytvořte samostatné téma. Chceme mít fórum přehledné i pro ostatní uživatele, kteří hledají řešení stejného problému.

Děkuji.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2019 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz