Právě je 22 zář 2020 16:16

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.6 - Změna tagu H1 v nadpisu kategorie na jiný tag
PříspěvekNapsal: 20 led 2019 15:44 
C4 zákazník

Registrován:
05 lis 2015 21:12
Příspěvky:
64
Ahoj,

dovedl by mi někdo poradit? v PS 1.6.1.16 bych potřeboval změnit u nadpisu kategorie tag H1 na jiný - třeba na H2, ale i jiný.
V vategory.tpl to vykresluje řádek:
Kód:
<h1 class="page-heading{if (isset($subcategories) && !$products) || (isset($subcategories) && $products) || !isset($subcategories) && $products} product-listing{/if}"><span class="cat-name">{$category->name|escape:'html':'UTF-8'}{if isset($categoryNameComplement)}&nbsp;{$categoryNameComplement|escape:'html':'UTF-8'}{/if}</span>{include file="$tpl_dir./category-count.tpl"}</h1>


Když změním h1 na cokoli jiného, tak se sice vypíše název ktegorie v nastaveném tagu, ale při použití filtru zboží modulem Layered, se už nevypisuje nastavení filtru. Např. místo "SANDÁLY > KATEGORIE DÁMSKÉ SANDÁLY > VELIKOST 36/40" jen "SANDÁLY" zbytek ne. Nevíte kam hrábnout aby to fungovalo? Tipuju javascript.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Změna tagu H1 v nadpisu kategorie na jiný tag
PříspěvekNapsal: 21 led 2019 10:57 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7679
Dobrý den,

přesně tak, změnu nadpisu zajišťuje javascript. Kód naleznete v souboru /themes/default-bootstrap/js/modules/blocklayered/blocklayered.js a jedná se o tyto řádky:
Kód:
if (result.heading != '')
   $('h1.page-heading .cat-name').html(result.heading);

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Změna tagu H1 v nadpisu kategorie na jiný tag
PříspěvekNapsal: 21 led 2019 11:38 
C4 zákazník

Registrován:
05 lis 2015 21:12
Příspěvky:
64
Moc díky. Našel jsem to a funguje.

Prosím ještě o jednu radu:
Modul Layered (filtr zboží) má jednu nedobrou vlastnost a to sice takovou, že pokud u kategorie zadám Meta titulek, pak se při filtorvání zboží v nadpisu kategorie skládá nadpis místo z názvu kategorie + filtr zboží, tak z metatitulku + filtr zboží. Jak prosím docílit toho, aby se nadpis vždy skládal z názvu kategorie + filtr zboží?

Stávající řešení je:
Meta titulek > filtr1 > filtr 2 > atd.

Potřeboval bych:
Název kategorie > filtr1 > filtr 2 > atd.

Pěkný příklad je na https://www.kozene-sandaly.cz/cs/kozene ... ke_sandaly (hostováno na c4) kdy se poskládá nadpis
RUČNĚ ŠITÉ LETNÍ KOŽENÉ SANDÁLY DÁMSKÉ A PÁNSKÉ > KATEGORIE DÁMSKÉ SANDÁLY
místo
KOŽENÉ SANDÁLY > KATEGORIE DÁMSKÉ SANDÁLY


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Změna tagu H1 v nadpisu kategorie na jiný tag
PříspěvekNapsal: 21 led 2019 12:39 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7679
Dobrý den,

vytvořte, prosím, pro další dotaz samostatné téma. Chceme mít fórum přehledné i pro ostatní uživatele, kteří hledají řešení stejného problému.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2020 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz