Právě je 20 črc 2019 03:32

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.6 - Změna číslování faktur
PříspěvekNapsal: 29 led 2015 21:08 
C4 zákazník

Registrován:
27 říj 2014 19:30
Příspěvky:
114
Dobry den,

hledal jsem zde na foru jak bych mohl zmenit cislo objednavky a navod jsem nasel, je ale na starsi verzi, tak se radsi zeptam. Jakym zpusobem mohu zmenit č.objednavky aby nezacinala #000001 ?

Predem dekuju za odpoved


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Změna číslování faktur
PříspěvekNapsal: 30 led 2015 23:40 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

pokud si přejete změnit číslování faktur z počátečního čísla faktury #000001 na jiné, tak vše můžete nastavit v administraci aplikace PrestaShop v sekci Objednávky > Faktury, kde stačí v části Nastavení faktur nastavit Číslo faktury například na 50. Další faktura bude mít tedy číslo #000050. Na stránce s fakturami si také můžete nastavit prefix pro faktury.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Změna číslování faktur
PříspěvekNapsal: 01 úno 2015 10:23 
C4 zákazník

Registrován:
27 říj 2014 19:30
Příspěvky:
114
Dobrý den,

chci zmenit cislo objednavky, ktere se vypisuje ve fakture....


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Změna číslování faktur
PříspěvekNapsal: 03 úno 2015 14:48 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

to jsem Vám již uvedl v odpovědi výše. V aplikaci PrestaShop je defaultně číslování faktur nastaveno tak, že první faktura má číslo IN00001, další IN00002 atd. Jak jsem Vám psal již výše, tak v administraci aplikace PrestaShop v sekci Objednávky > Faktury můžete nastavit Číslo faktury. Číslo faktury si tedy pro rok 2015 můžete nastavit například na 2015001. Další vygenerovaná faktura tedy bude mít číslo 2015001, druhá 2015002 atd.

Také se můžete vyzkoušet podívat do diskuzního tématu PrestaShop 1.6 - Nastavení číslování objednávek, kde se také řešilo číslování faktur, ovšem zde se jednalo o číslo faktury přímo v administraci aplikace v sekci s objednávkami. Naleznete tam ale i úpravu, která na vygenerovanou fakturu přidá přímo ID faktury.

Případně pokud si přejete nějakou úpravu na míru, můžete se vyzkoušet obrátit na některého z našich partnerů (příp. vpravo blok PrestaShop partneři), který se aplikaci PrestaShop věnuje.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2019 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz