Právě je 11 kvě 2021 20:02

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.6 - XML export a Zboží - bílá stránka a chyba
PříspěvekNapsal: 10 srp 2015 16:10 
C4 zákazník

Registrován:
18 úno 2015 15:31
Příspěvky:
44
Dobrý den,
už si nevím rady. Zkoušel jsem projít i fóra, ale stále nevím.

Pokud spustím
1. PrestaCenter XML Export Free tak mi vyskočí jen bílá obrazovka.
2. Zbozi tak mi vyskočí hláška "finishingzip extension not loaded, skipping zip file finishingzip extension not loaded, skipping zip file" - u toho si nejsem jistý jestli je nechybí zapnout zip knihovna.


Děkuji za pomoc.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - XML export a Zboží - chyba modulů
PříspěvekNapsal: 11 srp 2015 18:56 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

v případě, že se na Vašich stránkách objeví bílá stránka, doporučuji Vám se podívat do Error logu stránek za posledních pár hodin, který naleznete dole v administračním systému Vaší domény. Z něj by mělo být hned patrné, k jakým chybám dochází.
Po úspěšném přegenerování XML souboru by se mělo objevit hlášení finishingfinishing, v tomto případě je vše v pořádku. Pokud se Vám objeví jiné hlášení, k přegenerování pravděpodobně nedošlo. Tento modul vyžaduje aktivní PHP knihovnu ZIP, takže pokud ji nemáte aktivní, tak si přes Formulář na autorizovaný požadavek z administračním systému domény požádejte o aktivaci PHP knihovny ZIP pro daný web. Poté by Vám mělo vše bez problému fungovat.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - XML export a Zboží - bílá stránka a chyba
PříspěvekNapsal: 13 srp 2015 08:44 
C4 zákazník

Registrován:
18 úno 2015 15:31
Příspěvky:
44
Dobrý den,
modul Zboží je OK až na to, že EAN dává vedle názvu a heureka feed generuje špatně.

PrestaCenter XML Export Free - dělá bílou stránku. Nejsem si, ale jistý linkem pro generování.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - XML export a Zboží - bílá stránka a chyba
PříspěvekNapsal: 13 srp 2015 21:23 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

pravděpodobně se jedná o chybu modulu. Generování XML souborů bez problému funguje, ale pokud použijete i EAN 13 kód, tak se vytvoří nový řádek s tímto kódem, ale následně se kód přidá za názvy produktů. Takže pro správnou funkčnost by bylo nutné si upravit zdrojový kód modulu, příp. se můžete obrátit přímo na autora modulu. Také se s dotazem můžete vyzkoušet obrátit na některého z našich partnerů (příp. vpravo blok PrestaShop partneři), který se aplikaci PrestaShop věnuje.

Modul PrestaCenter XML Export Free jsem otestoval na poslední verzi aplikace a pokud se klikne na Přidat nový feed, tak se opravdu bílá stránka objeví. V tomto případě je nutné postupovat tak, jak jsem uvedl výše, tzn. podívat se do Error logu stránek za posledních pár hodin, který naleznete dole v administračním systému Vaší domény. Z něj by mělo být patrné, k jakým chybám dochází. Ve starší verzi aplikace PrestaShop však modul fungoval bez problému. Takže v tomto případě Vám spíše doporučuji obrátit se přímo na autora tohoto modulu.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - XML export a Zboží - bílá stránka a chyba
PříspěvekNapsal: 28 srp 2015 09:56 
C4 zákazník

Registrován:
18 úno 2015 15:31
Příspěvky:
44
Dobrý den,
stačí vypnout check (buttony) a EAN je v pořádku jen Manufacture se mi nedaří zobrazit. U zbozi.cz se nezobrazuje vůbec a u heureka.cz se zobrazuje pokud u produktu není EAN (zobrazuje u produktů kde nemám EAN).


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - XML export a Zboží - bílá stránka a chyba
PříspěvekNapsal: 01 zář 2015 09:49 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

nastavení jsem otestoval a u feedu pro Heureku se v XML souboru v pořádku zobrazuje položka MANUFACTURER i v případě, že je vyplněný EAN kód. Pokud se tato položka nezobrazuje v XML souboru pro Zboží, pravděpodobně se jedná o chybu modulu a doporučuji Vám se s dotazem obrátit přímo na autora modulu.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz