Právě je 17 črc 2019 02:20

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.6 - Vyskakovací okno v popisu produktu
PříspěvekNapsal: 08 led 2015 09:35 
C4 zákazník

Registrován:
07 pro 2010 20:39
Příspěvky:
109
Bydliště:
Jirkov
Dobrý den
Je možné aby při kliknutí na odkaz v popisu produktu vyjela nad obchod cms stránka jako v košiku při výběru dopravy, při kliknutí na odkaz obchodní podmínky?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Vyskakovací okno v popisu produktu
PříspěvekNapsal: 11 led 2015 16:53 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

existuje více možností, jak tohoto chování docílit. Je ale nutná úprava zdrojového kódu aplikace PrestaShop. Takže se přihlaste na FTP server, otevřete soubor themes/default-bootstrap/product.tpl a do něho vložte následující řádky:

Kód:
<script>
{literal}
$( document ).ready(function() {
$(".iframe").fancybox({
autoSize: false,
autoDimensions: false,
width: 700,
height: 400,
fitToView: false,
padding: 0,
title: this.title,
href: $(this).attr('href'),
type: 'iframe'
});});{/literal}
</script>
. Poté v administraci aplikace PrestaShop přejděte do sekce Katalog > Produkty a u zvoleného produktu klikněte na Editovat. Do popisu produktu poté vložte Vámi požadovaný odkaz, například tedy:
Kód:
<a class="iframe" href="http://www.nazev-domeny.cz/index.php?id_cms=2&controller=cms">Název</a>
. V odkazu je nutné si upravit adresu, která bude směrovat na danou CMS stránku.

Pokud by Vám taková úprava nevyhovovala, tak se můžete obrátit na některého z našich partnerů (příp. vpravo blok PrestaShop partneři), který se aplikaci PrestaShop věnuje.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Vyskakovací okno v popisu produktu
PříspěvekNapsal: 11 led 2015 20:21 
C4 zákazník

Registrován:
07 pro 2010 20:39
Příspěvky:
109
Bydliště:
Jirkov
jj, to je ono, jen to má malou chybku :cry:

v okně se načte celej obchod a já chtěl jen tu cms stránku jako u těch obchodních podmínek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Vyskakovací okno v popisu produktu
PříspěvekNapsal: 11 led 2015 20:24 
C4 zákazník

Registrován:
07 pro 2010 20:39
Příspěvky:
109
Bydliště:
Jirkov
k nahlédnutí kliknout na "ZDE" za slovem Herbář v krátkém popisu

http://prozdravi-shop.cz/bylinne-sirupy ... karna.html


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Vyskakovací okno v popisu produktu
PříspěvekNapsal: 12 led 2015 11:18 

Registrován:
28 lis 2014 13:21
Příspěvky:
9
Něco podobného jsem řešila také, stačí za URL stránky, kterou hcete zobrazit přidat ?content_only=1

tedy podle výše zmíněného příkaldu by to bylo takto
Kód:
<a class="iframe" href="http://www.nazev-domeny.cz/index.php?id_cms=2&controller=cms?content_only=1">Název</a>


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Vyskakovací okno v popisu produktu
PříspěvekNapsal: 12 led 2015 12:11 
C4 zákazník

Registrován:
07 pro 2010 20:39
Příspěvky:
109
Bydliště:
Jirkov
jj super, jste zlatý

ještě by to chtělo upravu velikosti, našel jsem tu pevnou velikost, ale potřeboval bych aby se dala nastavit max. velikost a aby se okno upravilo podle prohlížeče.

v tabletu a v telefonu je moc velký a v pc by zase mohlo být větší.

ještě jednou díky všem zůčastněným
ien.cv


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Vyskakovací okno v popisu produktu
PříspěvekNapsal: 12 led 2015 14:57 
C4 zákazník
Uživatelský avatar

Registrován:
06 čer 2014 19:28
Příspěvky:
593
Myslím, že stačí keď upravíš
Kód:
width: 700,
height: 400,


Na %, napr:
Kód:
width: 70%,
height: 50%,


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Vyskakovací okno v popisu produktu
PříspěvekNapsal: 12 led 2015 15:16 
C4 zákazník

Registrován:
07 pro 2010 20:39
Příspěvky:
109
Bydliště:
Jirkov
Tak to nejde, okno vyskočí na celou stránku a nejde ani zavřít.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Vyskakovací okno v popisu produktu
PříspěvekNapsal: 12 led 2015 19:54 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

pokud si ve výše uvedeném kódu změníte hodnotu fitToView z false na true, tak poté by mělo docházet k přizpůsobení zobrazení CMS stránky.
Takže kód by potom mohl vypadat například takto:

Kód:
<script>
{literal}
$( document ).ready(function() {
$(".iframe").fancybox({
autoSize: false,
autoDimensions: false,
width: 700,
height: 400,
fitToView: true,
padding: 0,
title: this.title,
href: $(this).attr('href'),
type: 'iframe'
});});{/literal}
</script>
. Samozřejmě pokud by Vám toto nevyhovovalo, velikost si můžete přizpůsobit pomocí hodnot width (šířka) a height (výška).

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Vyskakovací okno v popisu produktu
PříspěvekNapsal: 12 led 2015 23:26 
C4 zákazník

Registrován:
07 pro 2010 20:39
Příspěvky:
109
Bydliště:
Jirkov
jj už je to tak jak potřebuju

díky moc za pomoc :ugeek:
jste kabrňák

ien.cv


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2019 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz