Právě je 10 kvě 2021 10:13

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.6 - Vypnutie kombinacii produktov
PříspěvekNapsal: 27 srp 2014 14:15 
C4 zákazník
Uživatelský avatar

Registrován:
06 čer 2014 19:28
Příspěvky:
604
Dobry den,

Rad by som sa spytal, ci je nejakym sposobom vypnut urcitu kombinaciu produktu. Co sa tyka skladu, mam nastavene povolenie objednavok v stave 0. Kedze mam tovar na objednavku. Preto by som rad vedel, akym sposobm vypnem k produktu len urcitu kombinaciu, aby mi ju nezobrazovalo na stranke. Potrebujem to napr. z toho dovodu, ze dodavatel zrovna nema tuto velkost skladom atd.

Budem vdacny za kazde info.

Dakujem pekne za odpoved, ak uz bol podobny dotaz zodpovedany, ospravedlnujem sa, ale nenasiel som :) dakujem este raz !


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Vypnutie kombinacii produktov
PříspěvekNapsal: 28 srp 2014 13:16 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7926
Dobrý den,

bohužel toto chování lze nastavit pouze pro celý produkt (tzn. pro všechny kombinace). Pokud máte povoleno objednání produktu, který není skladem, bude možné objednat všechny jeho kombinace. U kombinací si můžete maximálně nastavit/zobrazit Dostupné datum, kdy bude produkt k dispozici. Takže sice by šlo produkt objednat, ale zákazník by alespoň věděl, kdy bude produkt skladem. Ale pokud chcete kombinaci úplně vypnout (příp. zakázat objednání), tak jedinou možností je úprava zdrojového kódu aplikace. Buď by se pro zakázání kombinace dalo použít Dostupné datum, nebo by se ke kombinacím musel přidat nějaký další parametr.

Pokud o takovou úpravu máte zájem, můžete se vyzkoušet obrátit na některého z našich partnerů (příp. vpravo blok PrestaShop partneři), který se aplikaci PrestaShop věnuje.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Vypnutie kombinacii produktov
PříspěvekNapsal: 28 srp 2014 14:53 
C4 zákazník
Uživatelský avatar

Registrován:
06 čer 2014 19:28
Příspěvky:
604
Dakujem za odpoved, nerozumiem tomu, preco takuto zakladnu vec do presty nedali :/. Nevyznam sa do upravy zdrojakov, ci by to bol nejaky vacsi zasah do zdroj. kodu, alebo by islo len o nejaku malu upravu :/. Myslel som ze nato aspon bude nejaky modul ale nic som nenasiel...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Vypnutie kombinacii produktov
PříspěvekNapsal: 28 srp 2014 16:31 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7926
Dobrý den,

máte pravdu, takové nastavení by určitě přivítalo více uživatelů. Ale ještě je tu jedna možnost a to program Store Commander pro správu aplikace PrestaShop z lokálního počítače. Ten kromě jiných užitečných funkcí umožňuje i aktivaci/deaktivaci samotných kombinací viz SC Enable/Disable Combinations.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Vypnutie kombinacii produktov
PříspěvekNapsal: 28 srp 2014 20:39 
C4 zákazník
Uživatelský avatar

Registrován:
06 čer 2014 19:28
Příspěvky:
604
Tak prave pozeram ten "program" , este len robim subdomenu na test, tak som velmi ale velmi zvedavy, pretoze v demo to vyzera ze to funguje, a vypada to ze to funguje len na baze modulu, co by bolo super :) som zvedavy. Dakujem pekne za typ, keby to ta fukncia FREE vedela, tak to by bolo uplne super ;) !


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Vypnutie kombinacii produktov
PříspěvekNapsal: 28 srp 2014 21:22 
C4 zákazník
Uživatelský avatar

Registrován:
06 čer 2014 19:28
Příspěvky:
604
/edit: Tak mi pise tuto hlasku "ionCube is not installed!" . Neviem co to znamena, mozno budete vediet poradit, neviem ci je treba nejaku sluzbu aktivovat na serveroch alebo co to je. Dakujem


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Vypnutie kombinacii produktov
PříspěvekNapsal: 29 srp 2014 10:05 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7926
Kaper píše:
/edit: Tak mi pise tuto hlasku "ionCube is not installed!" . Neviem co to znamena, mozno budete vediet poradit, neviem ci je treba nejaku sluzbu aktivovat na serveroch alebo co to je. Dakujem

Dobrý den,

pro dotaz bylo vytvořeno nové téma PrestaShop - Store Commander - ionCube is not installed!. Pokud dotaz nesouvisí s aktuálním tématem, vždy pro něj, prosím, zakládejte samostatné téma. Chceme mít fórum přehledné i pro ostatní uživatele.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Vypnutie kombinacii produktov
PříspěvekNapsal: 29 srp 2014 10:15 
C4 zákazník
Uživatelský avatar

Registrován:
06 čer 2014 19:28
Příspěvky:
604
Dakujem za odpoved. Modul mi bezi spravne ale vo Free verzii sa to neda upravit co je skoda. Nie je este nejaky sposob ako by sa to dalo spravit ? Zakupit ten modul by nebol problem, ale kupovat to kvoli jednej funkcii mi pride trochu zbytocne. Dakujem


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Vypnutie kombinacii produktov
PříspěvekNapsal: 29 srp 2014 10:55 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7926
Dobrý den,

pak už jen zbývá úprava zdrojového kódu aplikace PrestaShop. Ale je možné, že taková úprava Vás vyjde na podobnou částku jako za aplikaci Store Commander.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz