Právě je 11 kvě 2021 19:15

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.6 - Vypnutí vybraných kombinací produktů
PříspěvekNapsal: 03 lis 2019 18:08 
C4 zákazník

Registrován:
16 zář 2013 01:18
Příspěvky:
87
Dobrý den, můžete mi prosím poradit modul, kterým by bylo možné v administraci eshopu dočasně vypnout (skrýt ve frontoffice) a zapnout určité kombinace produktu, podle jejich dostupnosti u dodavatele. Provádělo by se to jednotlivě manuálně nebo hromadně importem z CSV souboru.
Děkuji.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Vypnutí vybraných kombinací produktů
PříspěvekNapsal: 04 lis 2019 12:48 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7927
Dobrý den,

podívejte se například na modul Enable / Disable a Combination, Import .csv. Ten umožňuje kombinace aktivovat/deaktivovat manuálně nebo i pomocí CSV souboru.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Vypnutí vybraných kombinací produktů
PříspěvekNapsal: 10 lis 2019 11:31 
C4 zákazník

Registrován:
16 zář 2013 01:18
Příspěvky:
87
Dobrý den, děkuji za doporučení. Uvedený modul jsem zakoupil, instalace skončila chybou
"Následující modul(y) nebylo možné zcela nainstalovat:totswitchattribute :"
Můžete prosím poradit?
Děkuji.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Vypnutí vybraných kombinací produktů
PříspěvekNapsal: 11 lis 2019 10:25 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7927
Dobrý den,

bohužel modul není volně dostupný, takže instalaci nemůžu otestovat. Jak při instalaci postupujete? Pokud Vám modul nelze nahrát přes administraci aplikace, tak zkuste instalační balíček rozbalit a manuálně zkopírovat složku modulu na FTP server do složky modules. A pak proveďte instalaci modulu z administrace aplikace PrestaShop.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Vypnutí vybraných kombinací produktů
PříspěvekNapsal: 11 lis 2019 12:00 
C4 zákazník

Registrován:
16 zář 2013 01:18
Příspěvky:
87
Modul jsem standardně nahrál přes Moduly a Služby - Přidat nový modul, to proběhlo bez problémů a modul je v seznamu modulů (nenainstalovaných).
Po zadání instalace tato skončila s uvedenou chybou.
U produktových kombinací se zobrazuje volba zapnout/vypnout kombinaci, ale po zatržení vypnutí zůstává tato kombinace zapnutá a lze jí objednat.
Takže to není asi případ nenahrání modulu, připadá mi to že modul má zablokovaný přístup do databázového souboru s kombinacemi.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Vypnutí vybraných kombinací produktů
PříspěvekNapsal: 11 lis 2019 12:08 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7927
Dobrý den,

zkuste se tedy podívat do dokumentace modulu, jestli není potřeba provést ještě nějaké další kroky. Pokud nic nenaleznete, tak bude nejlepší, když se s problémem obrátíte přímo na autora modulu. Rád bych Vám poradil více, ale modul bohužel není volně dostupný k otestování.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Vypnutí vybraných kombinací produktů
PříspěvekNapsal: 11 lis 2019 12:17 
C4 zákazník

Registrován:
16 zář 2013 01:18
Příspěvky:
87
Zkusil jsem Vámi doporučený postup, nahrání modulu přes FTP, stejná chyba
"Následující modul(y) nebylo možné zcela nainstalovat:
totswitchattribute :
Modul Vám mohu zkusit poslat k otestování, potřebuji k tomu url webu


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Vypnutí vybraných kombinací produktů
PříspěvekNapsal: 11 lis 2019 12:18 
C4 zákazník

Registrován:
16 zář 2013 01:18
Příspěvky:
87
a v dokumentaci jsem nic nenašel


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Vypnutí vybraných kombinací produktů
PříspěvekNapsal: 11 lis 2019 16:46 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7927
Dobrý den,

během instalace by nemělo docházet k žádnému problému. V tom případě je chyba přímo někde v modulu, takže se s problémem obraťte přímo na autora.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Vypnutí vybraných kombinací produktů
PříspěvekNapsal: 02 pro 2019 18:43 
C4 zákazník

Registrován:
16 zář 2013 01:18
Příspěvky:
87
Dobrý den,
obrátil jsem se na autora, po několika urgencích mé žádosti o vyřešení problému si vyžádal přístupové údaje k webu a k eshopu a zase nic se neděje, developer který pracuje pro Presta Shop AS nekomunikuje... Co radíte?
Děkuji.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz