Právě je 24 lis 2017 01:06

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.6 - Vložení kódu pro Smartsupp
PříspěvekNapsal: 12 zář 2017 09:56 
C4 zákazník

Registrován:
09 lis 2015 18:40
Příspěvky:
101
Dobrý den, stáhl jsem si modul Smartsupp... Nyní již dělám nastavení a mám udělat: "Vložte následující kód do vašich webových stránek mezi značky <head> a </head>"
Kde to prosím konkrétně najdu?

Děkuji za pomoc


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Vložení kódu pro Smartsupp
PříspěvekNapsal: 12 zář 2017 10:27 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
6277
Dobrý den,

v případě výchozí šablony default-bootstrap se bude jednat o soubor /themes/default-bootstrap/header.tpl, ve kterém např. před tento řádek:
Kód:
</head>
vložte kód od Smartsupp.

Aby se změna v šabloně projevila, tak promažte mezipaměť aplikace v sekci "Nástroje > Výkon" pomocí tlačítka "Vyčistit mezipaměť".

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři
PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2012 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz