Právě je 12 kvě 2021 07:00

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.6 - V košíku se zobrazuje navíc dopravce
PříspěvekNapsal: 21 dub 2014 23:52 
C4 zákazník

Registrován:
28 bře 2011 20:20
Příspěvky:
16
Dobrý den, v nákupním košíku se mi zobrazuje dopravce Nejlepší cena a rychlost doručení zdarma, i když jí nemám. Jak jí prosím odstraním? Zkoušel jsem spoustu možností co jsem zde na forum našel ale marně. Děkuji Strnad


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - V košíku se zobrazuje navíc dopravce
PříspěvekNapsal: 27 kvě 2014 11:00 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

pokud nechcete, aby se u dopravce tento text zobrazoval, můžete ho odstranit přímo ve zdrojovém kódu aplikace PrestaShop. Takže se přihlaste na FTP server a přejděte do adresáře themes/vase-sablona/ a otevřete soubor s názvem order-carrier.tpl. V souboru vyhledejte a odstraňte tyto řádky:

Kód:
{if count($option_list) > 1}
        {if $option.is_best_grade}
           {if $option.is_best_price}
                        {l s='The best price and speed'}
                     {else}
                              {l s='The fastest'}
                  {/if}
            {else}
                  {if $option.is_best_price}
                           {l s='The best price'}
                                             {/if}
                                       {/if}
                                    {/if}
a změny uložte.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - V košíku se zobrazuje navíc dopravce
PříspěvekNapsal: 01 kvě 2016 21:28 
C4 zákazník

Registrován:
21 dub 2012 11:29
Příspěvky:
46
Dobrý den,
zkusil jsem tuto úpravu v souboru order-carrier.tpl, ale text "Nejlepší cena a rychlost" se stále u dopravce zobrazuje. PS 1.6.1.4
Je jiné řešení?
Děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - V košíku se zobrazuje navíc dopravce
PříspěvekNapsal: 02 kvě 2016 13:19 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7927
Dobrý den,

aby se změna v šabloně projevila, tak po úpravě souboru klikněte v administraci aplikace PrestaShop v sekci "Nástroje > Výkon" na tlačítko "Vyčistit mezipaměť".

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - V košíku se zobrazuje navíc dopravce
PříspěvekNapsal: 02 kvě 2016 18:04 
C4 zákazník

Registrován:
21 dub 2012 11:29
Příspěvky:
46
Děkuji :)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz