Právě je 16 črc 2019 14:02

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.6 - V cms stránce dva a více sloupců
PříspěvekNapsal: 24 srp 2015 15:05 
C4 zákazník

Registrován:
27 říj 2014 19:30
Příspěvky:
114
Dobry den,

jak mohu, prosim, rozdelit cms stranku na dva sloupce (2column)?

Děkuji za odpoved


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - V cms stránce dva a více sloupců
PříspěvekNapsal: 26 srp 2015 11:34 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7160
Dobrý den,

můžete použít klasickou tabulku se dvěma (příp. více) sloupci. Tabulka se dá vytvořit pomocí editoru textu:
Příloha:
editor_tabulka.jpg
editor_tabulka.jpg [ 69.42 KiB | Zobrazeno 621 krát ]

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2019 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz