Právě je 24 črc 2019 00:53

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.6- Úprava šablony - vyčištění mezipaměti
PříspěvekNapsal: 14 bře 2015 09:48 
C4 zákazník

Registrován:
27 říj 2014 19:30
Příspěvky:
114
Dobry den,

upravuji zakoupenou sablonu, po ulozeni zmen musim dat jeste vycistit mezipamet, aby se zmena opravdu projevila na strankach. Jak mohu, prosim, problem vyresit.

Dekuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6- Úprava šablony - vyčištění mezipaměti
PříspěvekNapsal: 14 bře 2015 15:39 
C4 zákazník

Registrován:
13 pro 2012 20:24
Příspěvky:
29
Ahoj,
přejdi do "Nástroje" - "Výkon" - a zaškrtni "Vynucená kompilace", "Dočasná paměť" dej "Ne", "Optimalizace Apache" dej "Ne". Až budeš mít vše upravené, vrať hodnoty zpět.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6- Úprava šablony - vyčištění mezipaměti
PříspěvekNapsal: 14 bře 2015 16:14 
C4 zákazník

Registrován:
27 říj 2014 19:30
Příspěvky:
114
zkusim, diky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6- Úprava šablony - vyčištění mezipaměti
PříspěvekNapsal: 14 bře 2015 16:25 
C4 zákazník

Registrován:
13 pro 2012 20:24
Příspěvky:
29
Samozřejmě až provedeš mnou uvedený první krok, raději ještě vyčisti mezipaměť. Poté už by se do mezipaměti aplikace nebude nic ukládat. Pokud upravuješ tpl soubory nebo provádíš jiné změny, tuto volbu viz uvedený první krok měj nastavenou, tak jak píšu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6- Úprava šablony - vyčištění mezipaměti
PříspěvekNapsal: 15 bře 2015 13:04 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

ano, je to tak, jak napsal uživatel TomasBenda. Defaultně je v aplikaci PrestaShop po takové úpravě nutné vyčistit mezipaměť, čímž dojde k odstranění dočasných souborů v aplikaci PrestaShop. Aby se změna projevila, tak si v části Nástroje > Výkon > Kompilace šablony nastavte volbu na Překompilovat šablony, pokud byly soubory zaktualizovány (příp. Vynucená kompilace). Až provedete požadované úpravy v šabloně, tak nastavení můžete vrátit zpět.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2019 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz