Právě je 26 úno 2018 00:40

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Štatistiky: Dostupné množstvá pre kategóriu
PříspěvekNapsal: 13 úno 2018 10:12 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
6419
Dobrý den,

tyto tabulky obsahují zavěšení modulů do jednotlivých pozic šablony a také se pomocí nich dají spustit různé akce (viz např. Prestashop hook list). Takže bez nich Vám aplikace určitě nemůže fungovat správně.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Štatistiky: Dostupné množstvá pre kategóriu
PříspěvekNapsal: 13 úno 2018 15:33 
C4 zákazník
Uživatelský avatar

Registrován:
06 čer 2014 18:28
Příspěvky:
555
Modul "Dostupné množstvá" mám zavesený v displayAdminStatsModules. Je potrebné ešte niečo nastaviť?

Dostupné množstvá vidím, ale nefunguje vyfiltrovanie kategórií, ak spravím upravu, ktorú ste zaslali v /modules/statsstock/statsstock.php , tak si mi nezobrazí v admine pri množstvách vôbec nič.

Preto sa pýtam, v čom by mohol byť problém a ako to spolu súvisí, neviem na 100% či to je spôsobené šablonou, ale asi to bude mať nejaký súvis.

Ďakujem za pomoc :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Štatistiky: Dostupné množstvá pre kategóriu
PříspěvekNapsal: 13 úno 2018 15:43 
C4 zákazník
Uživatelský avatar

Registrován:
06 čer 2014 18:28
Příspěvky:
555
Tak som sa skúsil ešte raz nato pozrieť a už viem v čom bola chyba ... :roll:

Problém bol v tom, že ak sa spravila úprava viď na predch. strane, a mal som vyfiltrovanú nejakú kategóriu, ktorá neobsahuje produkt, tak sa načíta len prázdna stránka - tu je problém ten, že sa nedá už zmeniť kategória - to neviem prečo - to je ďalšia otázka - dá sa to opraviť?

Ak zvolím kategóriu, kde mám nejaké produkty, a spravím úpravu v php, tak to funguje.

Ďakujem :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Štatistiky: Dostupné množstvá pre kategóriu
PříspěvekNapsal: 14 úno 2018 11:46 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
6419
Dobrý den,

zkuste ještě upravit na konci souboru /modules/statsstock/statsstock.php řádky:
Kód:
         return $this->html;
      }
   }
}
na tento tvar:
Kód:
      }
      return $this->html;
   }
}

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Štatistiky: Dostupné množstvá pre kategóriu
PříspěvekNapsal: 14 úno 2018 18:11 
C4 zákazník
Uživatelský avatar

Registrován:
06 čer 2014 18:28
Příspěvky:
555
Výborne, ďakujem, funguje to


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři
PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2012 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz