Právě je 14 kvě 2021 10:06

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.6 - Srovnávače zboží - nastavení thickbox
PříspěvekNapsal: 19 bře 2015 21:01 
C4 zákazník
Uživatelský avatar

Registrován:
06 čer 2014 19:28
Příspěvky:
604
Zdravím,

Používam modul zbozi, pre export feed XML pre heureku. Ale mám dotaz.

Ako nastavím aby mi do XML dávalo väčšie obrázky ako sú v možnostiach ?
Potrebujem tam dostať Thickbox_default. Absolútne sa mi to nedarí.

To isté platí pre modul : PrestaCenter XMl free :
Tu je rozlíšenie obrázku aspoň 800x800, ale menej nastavení, musím sa s tým ešte pohrať.

Ďakujem za riešenie, nechápem prečo toto nie je v základe modulu :/... Dokonca som sa nedočítal, či v platených verziách táto možnosť je .


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Srovnávače zboží - nastavení thickbox
PříspěvekNapsal: 21 bře 2015 14:28 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

jedinou možností je úprava zdrojového kódu těchto modulů. Pokud ale na takovou úpravu nemáte znalosti, tak můžete velikost generovaných obrázků změnit přímo v databázi pomocí aplikace PhpMyAdmin. Pro změnu velikosti obrázků v modulu Zboží se na adrese http://mysql.nazev-vasi-domeny.cz přihlašte do Vaší databáze pomocí aplikace PhpMyAdmin (příp. Adminer). Poté si v databázi vyhledejte tabulku s názvem ps_configuration (příp prefix_configuration) a v této tabulce vyhledejte řádek ZBOZI_IMG. Na tomto řádku si změňte hodnotu například z cart_default na thickbox_default a změnu uložte. Následně stačí na adrese http://nazev-vasi-domeny.cz/modules/zbozi/feeds.php vygenerovat XML soubor a obrázky budou ve Vámi požadované velikosti (thickbox_default o rozměrech 800x800).

Případně se s dotazem můžete obrátit na některého z našich partnerů, který se aplikaci PrestaShop věnuje.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Srovnávače zboží - nastavení thickbox
PříspěvekNapsal: 21 bře 2015 15:58 
C4 zákazník
Uživatelský avatar

Registrován:
06 čer 2014 19:28
Příspěvky:
604
Ďakujem za odpoveď, dávam iné riešenie, na ktoré som prišiel, jednoduhšie :) :

modules/zbozi/zbozi.php

Riadok : 548 zmenit hodnotu "2000" resp predtým z "800" na požadovanú:
Kód:
if($image['height'] < 2000 &&  $image['width'] < 2000)


A potom sa objavia aj ostatné rozlíšenia v nastavení modulu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Srovnávače zboží - nastavení thickbox
PříspěvekNapsal: 22 bře 2015 12:50 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

výborně, děkujeme za uvedení návodu. Určitě se bude hodit i ostatním uživatelům.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz