Právě je 14 kvě 2021 22:06

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.6 - Refresh tlačítko na CMS stránce
PříspěvekNapsal: 29 lis 2014 19:01 
C4 zákazník
Uživatelský avatar

Registrován:
06 čer 2014 19:28
Příspěvky:
604
Prosím, potreboval by som poradiť.

Potreboval by som na CMS stránke zobraziť tlačítko na REFRESH stránky (F5), alebo aby sa po otvorení CMS stránky hned refreshla.

Potrebujem to , kedze sa na tejto stranke budu kazdy den menit obtazky, a bez toho aby si to zakaznik refreshol, tak mu to bude ukazovat zle.

Problem je vlastne v tom, ze JS myslim vobec nefunguje pod CMS... Poriadne ani HTML, napr dnes som zistil ze <td background=....> proste CMS nepozna...

Dakujem pekne za odpoved.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Refresh tlačítko na CMS stránce
PříspěvekNapsal: 30 lis 2014 19:43 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

jedinou možností je úprava zdrojového kódu aplikace PrestaShop, úpravu je nutné provést na FTP serveru v souboru themes/default-bootstrap/cms.tpl (příp themes/vaše-šablona/cms.tpl). Zde je více možností, jak aktualizaci stránky provést.
První možnost je ta, že do tohoto souboru vložíte meta tag:

Kód:
<meta http-equiv="refresh" content="5">
, který bude stránku automaticky obnovovat každých 5 vteřin (pro změnu vteřin si změňte číslici, např 2 pro 2 vteřiny). Tuto možnost bych ale spíše nedoporučoval, protože pak se zákazníkovi CMS stránka stále obnovuje po určitém čase, který je nastavený.

Druhá možnost je ta, že do souboru vložíte:

Kód:
<a href="javascript:history.go(0)">Obnovit stránku</a>
. V tomto případě bude stránka obnovena jen tehdy, pokud zákazník klikne na tlačítko Obnovit stránku.

Záleží jen na Vás, jakou možnost si zvolíte, ale jinak se obrázky a veškerý obsah na CMS stránce zobrazí ihned po provedení aktualizace textu. Toto tlačítko by bylo potřebné jen v případě, že by si zákazník prohlížel danou CMS stránku a mezitím byste změnil obrázky, tím pádem by viděl ještě ty staré, stránku by musel otevřít znovu, příp. zaktualizovat tímto tlačítkem, aby viděl nové obrázky a případně i aktualizovaný text.

Umístění kódu můžete zvolit dle potřeby, v souboru ho můžete vložit například před:

Kód:
<div class="rte{if $content_only} content_only{/if}">
.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz