Právě je 06 kvě 2021 20:23

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.6 - přidání alternativního obrázku do Feedu
PříspěvekNapsal: 28 čer 2017 12:28 

Registrován:
26 kvě 2013 09:31
Příspěvky:
5
Zdravím, hledal jsem to zde i jnde na fóru ale nenašel jsem řešení jak dostat do exportního feedu pro srovnávače zboží kromě prvního (cover) obrázku i další alternativní obrázek.
<IMGURL_ALTERNATIVE>
Jde to vůbec v prestashopu udělat?
nyní mám tag pouze pro první obrázek
<IMGURL>{img_url:CDATA}</IMGURL>

Děkuji za případnou odpověď


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - přidání alternativního obrázku do Feedu
PříspěvekNapsal: 28 čer 2017 12:28 
C4 podpora
Administrátor

Registrován:
23 čer 2009 12:44
Příspěvky:
135
Dobrý den,

jelikož jste nebyl identifikován jako zákazník Webhostingu C4, pro který je diskuzní fórum určeno, Váš dotaz není brán jako prioritní. Pokud bude téma delší dobu bez reakce, dojde k jeho odstranění.

_________________
Webhosting C4
http://www.c4.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - přidání alternativního obrázku do Feedu
PříspěvekNapsal: 03 črc 2017 06:59 
Uživatelský avatar

Registrován:
24 bře 2017 12:44
Příspěvky:
5
Otázka je, jaký modul používáte na export? Např. můj zdarma modul toto umožnuje bez větších problémů. Modul obsahuje i předpřipravené šablony pro zbozi.cz, heureku, google či facebook, takže není třeba je tvořit odzačátku - rád vám pomůžu s úpravami těchto předpřipravenných šablon, aby odpovídaly vašim představám - klidně mě kontaktujte


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - přidání alternativního obrázku do Feedu
PříspěvekNapsal: 03 črc 2017 16:25 

Registrován:
26 kvě 2013 09:31
Příspěvky:
5
Děkuji za tip, používám nyní modul Modul Prestacenter XML Export Pro , no i když lze vytvářet různé šablony pro srovnávače (a již tam jsou i nějaké předefinovány) tato proměnná a jiné v nabídce chybí :-(
S modulem jsem s pokojen ale ani aktuální verze neobsahuje tuto možnost.
Věřím že Váš modul tohle zvládne ale vypadá docela složitě -angličtina mi nevadí ale spíše intuitivní nastavení a editace je pro mně dost obtížná, zřejmě je to navrženo pro firmy zabývající se podporou pro eshopy ohledně feedu pro srovnávače. To že je to free - je dobrý ale já zase na těchto věcech nešetřím a pokud je pro mně snadno ovladetelný tak nekoukám tolik na cenu...hlavně ať to udělá co potřebuji.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz