Právě je 25 zář 2017 06:27

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.6 - přidání alternativního obrázku do Feedu
PříspěvekNapsal: 28 čer 2017 12:28 

Registrován:
26 kvě 2013 09:31
Příspěvky:
4
Zdravím, hledal jsem to zde i jnde na fóru ale nenašel jsem řešení jak dostat do exportního feedu pro srovnávače zboží kromě prvního (cover) obrázku i další alternativní obrázek.
<IMGURL_ALTERNATIVE>
Jde to vůbec v prestashopu udělat?
nyní mám tag pouze pro první obrázek
<IMGURL>{img_url:CDATA}</IMGURL>

Děkuji za případnou odpověď


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - přidání alternativního obrázku do Feedu
PříspěvekNapsal: 28 čer 2017 12:28 
C4 podpora
Administrátor

Registrován:
23 čer 2009 12:44
Příspěvky:
0
Dobrý den,

jelikož jste nebyl identifikován jako zákazník Webhostingu C4, pro který je diskuzní fórum určeno, Váš dotaz není brán jako prioritní. Pokud bude téma delší dobu bez reakce, dojde k jeho odstranění.

_________________
Webhosting C4
http://www.c4.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - přidání alternativního obrázku do Feedu
PříspěvekNapsal: 03 črc 2017 06:59 
Uživatelský avatar

Registrován:
24 bře 2017 12:44
Příspěvky:
3
Otázka je, jaký modul používáte na export? Např. můj zdarma modul toto umožnuje bez větších problémů. Modul obsahuje i předpřipravené šablony pro zbozi.cz, heureku, google či facebook, takže není třeba je tvořit odzačátku - rád vám pomůžu s úpravami těchto předpřipravenných šablon, aby odpovídaly vašim představám - klidně mě kontaktujte


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - přidání alternativního obrázku do Feedu
PříspěvekNapsal: 03 črc 2017 16:25 

Registrován:
26 kvě 2013 09:31
Příspěvky:
4
Děkuji za tip, používám nyní modul Modul Prestacenter XML Export Pro , no i když lze vytvářet různé šablony pro srovnávače (a již tam jsou i nějaké předefinovány) tato proměnná a jiné v nabídce chybí :-(
S modulem jsem s pokojen ale ani aktuální verze neobsahuje tuto možnost.
Věřím že Váš modul tohle zvládne ale vypadá docela složitě -angličtina mi nevadí ale spíše intuitivní nastavení a editace je pro mně dost obtížná, zřejmě je to navrženo pro firmy zabývající se podporou pro eshopy ohledně feedu pro srovnávače. To že je to free - je dobrý ale já zase na těchto věcech nešetřím a pokud je pro mně snadno ovladetelný tak nekoukám tolik na cenu...hlavně ať to udělá co potřebuji.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři
PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2012 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz