Právě je 15 kvě 2021 01:14

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.6 - Posuvník s obrázky - otazník místo obrázku
PříspěvekNapsal: 09 dub 2014 17:41 
C4 zákazník

Registrován:
26 bře 2014 20:40
Příspěvky:
240
Tak nakonec to sice klaplo, ale zase se mi zprznil modul Posuvník s obrázky pro hlavní stránku
Vypadly z toho fotky co tam měly být a místo nich se objevil otazník
Teď s tím bojuju abych to dal dohromady protože to nejde editovat. teda jde ale na hlavní stránce se nic neděje.
Prostě jakékoliv aktualizace nemá presta pod kontrolou. Tohle neumí. Blbé je, že když modul zahlásí potřebu aktualizace nejde editovat. je tam tupá hláška o potřebe aaktualizace a nikam jinam se nedostanu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Posuvník s obrázky - otazník místo obrázku
PříspěvekNapsal: 09 dub 2014 20:17 
C4 zákazník

Registrován:
12 kvě 2013 22:10
Příspěvky:
110
mam stejny problem s posuvnikem, musel jsem ho vypnout
a nejhorsi ze cela sablona se nejak divne chova nez by mela :(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Posuvník s obrázky - otazník místo obrázku
PříspěvekNapsal: 09 dub 2014 20:45 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

na FTP serveru přejděte do adresáře modules/homeslider/ a složku img přejmenujte na images. Pak by to mělo být v pořádku.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Posuvník s obrázky - otazník místo obrázku
PříspěvekNapsal: 09 dub 2014 20:45 
C4 zákazník

Registrován:
26 bře 2014 20:40
Příspěvky:
240
Taky jsem ho byl nucený vypnout.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Posuvník s obrázky - otazník místo obrázku
PříspěvekNapsal: 09 dub 2014 20:48 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

problém se zobrazováním obrázkům je kvůli špatnému názvu složky s obrázky. Když na FTP serveru přejmenujete v adresáři modules/homeslider/ složku img na images, tak se obrázky budou zobrazovat.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Posuvník s obrázky - otazník místo obrázku
PříspěvekNapsal: 09 dub 2014 20:55 
C4 zákazník

Registrován:
26 bře 2014 20:40
Příspěvky:
240
Tak to je dobrý fór. To abych se z každou aktualizaci bál, že se něco podělá. Toho jsem se obával.
Můj starý ZenCart byl sice předpotopní zrůda ale fungoval bez problémů. Nikdo mi nevnucoval žádnou aktualizaci a neblokoval mi můj systém, dokud neaktualizuji.
Ach jo..
Jinak samozřejmně díky za radu. Bez této pomoci se s tímto systémem neobejdu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Posuvník s obrázky - otazník místo obrázku
PříspěvekNapsal: 09 dub 2014 21:00 
C4 zákazník

Registrován:
26 bře 2014 20:40
Příspěvky:
240
Ne ne ne tohle nefunguje.
"Došlo k chybě při nahrávání obrázků"


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Posuvník s obrázky - otazník místo obrázku
PříspěvekNapsal: 09 dub 2014 21:11 
C4 zákazník

Registrován:
12 kvě 2013 22:10
Příspěvky:
110
v back office je to zase s otaznikama, ale na front jsou uz obrazky videt


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Posuvník s obrázky - otazník místo obrázku
PříspěvekNapsal: 09 dub 2014 21:17 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

v administraci je cesta k obrázkům http://www.vase-domena.cz/modules/homeslider/img/obrazek.jpg, ale na hlavní stránce je cesta k obrázku odlišná, tzn. http://www.vase-domena.cz/modules/homeslider/images/obrazek.jpg. Pravděpodobně se jedná o chybu v této verzi modulu.

Stačí, když na FTP serveru v adresáři themes/vase-sablona/modules/homeslider/ otevřete soubor homeslider.tpl a v něm změníte řádek:

Kód:
<img src="{$link->getMediaLink("`$smarty.const._MODULE_DIR_`homeslider/images/`$slide.image|escape:'htmlall':'UTF-8'`")}"{if isset($slide.size) && $slide.size} {$slide.size}{else} width="100%" height="100%"{/if} alt="{$slide.legend|escape:'htmlall':'UTF-8'}" />


na:

Kód:
<img src="{$link->getMediaLink("`$smarty.const._MODULE_DIR_`homeslider/img/`$slide.image|escape:'htmlall':'UTF-8'`")}"{if isset($slide.size) && $slide.size} {$slide.size}{else} width="100%" height="100%"{/if} alt="{$slide.legend|escape:'htmlall':'UTF-8'}" />
. Takže došlo ke změně adresáře z homeslider/images/ na homeslider/img/.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Aktualizace modulu konfigurátoru šablony
PříspěvekNapsal: 09 dub 2014 21:21 
C4 zákazník

Registrován:
12 kvě 2013 22:10
Příspěvky:
110
kdyz jsme u toho slideru, co se zobrazuje na na te vasi testovaci strance vpravo vedle toho slideru (http://navody.c4.cz/img/prestashop-inst ... zka-eshopu)
ja tam mam prazdno a nevim co by tam melo byt


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz