Právě je 16 led 2021 15:27

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.6 - Po zavěšení bloku se štítky se nezobrazuje
PříspěvekNapsal: 19 kvě 2015 08:30 
C4 zákazník

Registrován:
23 bře 2014 15:28
Příspěvky:
31
Dobrý den,

chtěla jsem si připnout do levého panelu blok se štítky.
Zavěsila jsem ho na displayLeftColumn a nic. V konfiguraci šablon to také nevypadá, že bych ho měla pro levý sloupec zakázaný. Ani v live editaci ho nevidím.
Nevíte někdo, kde by mohla být chybka a co bych ještě měla zkontrolovat?

Děkuji a přeji hezký den.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Po zavěšení bloku se štítky se nezobrazuje
PříspěvekNapsal: 19 kvě 2015 09:02 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 12:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

a máte v administraci aplikace PrestaShop v sekci Katalog > Štítky vytvořené štítky k daným produktům? Pokud si blok se štítky pouze zavěsíte a nové štítky nevytvoříte, tak se defaultně nezobrazuje. Po vytvoření nových štítků by se měl blok bez problému zobrazovat. Nové štítky je také možné přidat přímo v nastavení produktu na záložce Informace na řádku Štítky.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Po zavěšení bloku se štítky se nezobrazuje
PříspěvekNapsal: 19 kvě 2015 12:15 
C4 zákazník

Registrován:
23 bře 2014 15:28
Příspěvky:
31
Dobrý den,

tak se štítky zobrazují, ale pouze když už jsem v nějaké katagorii. Na hlavní stránce ne. Mám blok zavěsit ještě jinam než na displayLeftColumn?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Po zavěšení bloku se štítky se nezobrazuje
PříspěvekNapsal: 19 kvě 2015 12:57 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 12:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

pokud chcete, aby se bloky zobrazovaly i na hlavní stránce, tak si v administraci aplikace PrestaShop v sekci Konfigurace > Šablony > Rozšířené nastavení u levého sloupce povolte volbu index. Poté se budou bloky zobrazovat i v levém sloupci přímo na hlavní stránce Vašeho obchodu.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Po zavěšení bloku se štítky se nezobrazuje
PříspěvekNapsal: 19 kvě 2015 17:28 
C4 zákazník

Registrován:
23 bře 2014 15:28
Příspěvky:
31
A pokud to tam již je a stejně se blok nezobrazuje? Toto jsem totiž již kontrolovala.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Po zavěšení bloku se štítky se nezobrazuje
PříspěvekNapsal: 19 kvě 2015 20:19 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 12:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

problém jsem otestoval v novější verzi aplikace PrestaShop a vše bez problému funguje. Jakou verzi aplikace PrestaShop používáte? Jestli používáte starší verzi aplikace, doporučuji Vám provést aktualizaci na novější verzi aplikace, která řeší případné chyby a bezpečnostní díry předchozích verzí. Případně ještě můžete vyzkoušet modul Blok se štítky přeinstalovat.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Po zavěšení bloku se štítky se nezobrazuje
PříspěvekNapsal: 20 kvě 2015 06:55 
C4 zákazník

Registrován:
23 bře 2014 15:28
Příspěvky:
31
Dobrý den,

mám Prestashop 1.6.0.14. Zkoušela jsem Live editaci a tam také není vidět. Pokud modul přeinstaluji, tak se mi všechny štítky ztratí, že?

Děkuji.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Po zavěšení bloku se štítky se nezobrazuje
PříspěvekNapsal: 20 kvě 2015 14:00 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 12:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

pokud Blok se štítky v administraci aplikace PrestaShop v sekci Moduly > Moduly přeinstalujete, tak k odstranění vytvořených štítků nedojde. Případně ještě můžete před přeinstalací vyzkoušet u modulu kliknout na volbu Obnovit původní.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Po zavěšení bloku se štítky se nezobrazuje
PříspěvekNapsal: 22 kvě 2015 16:45 
C4 zákazník

Registrován:
23 bře 2014 15:28
Příspěvky:
31
Dobrý den,

tak pomohlo "obnovit původní" ... ale zase se mi zobrazuje jen původních 10 tagů i při změně. I jsem vymyzala historii. Tak to zkusům ještě zítra a kdyžtak stejný postup ještě jednou. Uvidíme :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Po zavěšení bloku se štítky se nezobrazuje
PříspěvekNapsal: 22 kvě 2015 17:17 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 12:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

ano, defaultně se zobrazuje pouze 10 štítků. Tuto defaultní hodnotu lze změnit přímo v konfiguraci modulu Blok se štítky v sekci Moduly > Moduly, kde stačí na řádku Zobrazené štítky změnit původní hodnotu z 10 například na 20 a změny uložit.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz