Právě je 17 črc 2019 02:20

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.6 - Po importu zálohy se nelze přihlásit
PříspěvekNapsal: 19 říj 2014 23:06 
C4 zákazník

Registrován:
17 říj 2012 13:24
Příspěvky:
47
Dobrý den,
mazal jsem přes pscleaner zkušební objednávky a poté jsem chtěl nainstalovat vodoznak naskočila chyba,tak jsem dospěl k názoru,že prestashop znova nainstaluji a přes zálohu databáze vše vrátím do původního stavu.To jsem udělal několikrát a vždy když jsem nahrál přes http://mysql.gap-outlet.cz/phpmyadmin,nebo
http://mysql.gap-outlet.cz/adminer,zálohu databáze,tak vše proběhlo v pořádku,ale už se nemůžu přihlásit do administrace obchodu neplatné jméno (heslo) a nebo nenalezen zaměstnanec.Nevíte prosím Vás kde dělám chybu?
Děkuji za odpověď Matoušek
PS:asi je to chyba ve mě,ale už se v tom motám a nevím kde.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Po importu zálohy se nelze přihlásit
PříspěvekNapsal: 20 říj 2014 16:27 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7161
Dobrý den,

při instalaci modulu Vodoznak se do souboru .htaccess přidává zakázaná direktiva, která způsobí chybu na serveru. Návod na řešení naleznete v tématu PrestaShop - Vodoznak - Internal server error.

Napojovat starou databázi na novou instalaci (obsah na FTP) není optimální řešení. Konfigurační soubor config/settings.inc.php v nové instalaci obsahuje jiné _COOKIE_KEY_, z kterého se generují přístupová hesla, a proto Vám přihlášení nefunguje. Takže teoreticky, pokud by se instalace moc nelišily a použil byste původní config/settings.inc.php (resp. _COOKIE_KEY_), pak by Vám měla instalace fungovat. Každopádně doporučuji provést kompletní obnovu webu ze zálohy (tzn. obsah na FTP serveru i databázi), vyhnete se tak případným problémům.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Po importu zálohy se nelze přihlásit
PříspěvekNapsal: 20 říj 2014 21:22 
C4 zákazník

Registrován:
17 říj 2012 13:24
Příspěvky:
47
Dobrý den,
děkuji za odpověď potřeboval bych to blíže specifikovat.FTP mam provést třeba přes total commander a zkopírovat zálohu web do vytvořeného obchodu (přepsat obchod), nebo se to musí instalovat a potom přes mysgl importovat zalohu databáze.Jestli je nějaký návod,nebo návod od Vás.
Na vodoznak jsem již koukal a mrzí mě,že jsem prestashop smazal,šlo to odstranit jinak.

Děkuji za odpověď Matoušek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Po importu zálohy se nelze přihlásit
PříspěvekNapsal: 21 říj 2014 09:39 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7161
Dobrý den,

k dispozici máte 30denní zálohy obsahu (tzn. webů a databází). Takže stačí ze zálohy zkopírovat instalaci aplikace na FTP server webu a naimportovat databázi (staré verze smažte). V návodu Obnovení stránek ze zálohy naleznete postup.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Po importu zálohy se nelze přihlásit
PříspěvekNapsal: 21 říj 2014 13:20 
C4 zákazník

Registrován:
17 říj 2012 13:24
Příspěvky:
47
Dobrý den,
této odpovědi jsem se bál,tak to dělám po několikáté a opět stejný problém neplatné heslo,nebo zaměstnanec.Jednou se mi stalo,že se než protočil terčík (neplatné nenaskočilo),ale přesto jsem se nepřihlásil do administrace.
Možná dělám někde chybu každopádně teď jsem ujištěn v postupu a jdu to zkoušet znova.
Děkuji za odpověď a dám vědět jak jsem dopadl.
Ještě jednou děkuji Matoušek.
Jinak že je vše nainstalované v pořádku se domnívám,že ano,protože mi naskočí ikony v prohlížeči,jde o to přihlášení.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Po importu zálohy se nelze přihlásit
PříspěvekNapsal: 22 říj 2014 16:10 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7161
Dobrý den,

jestli jste obnovil obsah na FTP i databázi ze stejného dne, tak Vám musí aplikace fungovat. Pro jistotu ještě vyzkoušejte promazat dočasnou paměť Vašeho internetového prohlížeče.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2019 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz