Právě je 17 črc 2019 02:49

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.6 - Po aktualizaci mi nefungují některé funkce
PříspěvekNapsal: 15 úno 2015 23:04 
C4 zákazník

Registrován:
17 led 2014 23:16
Příspěvky:
19
Dobrý den,
aktualizoval jsem nový prestashop na obou mých shopech a u jednoho mi přestala fungovat Horní hlavní nabídka [Top horizontal menu] - odkazy zmizely a když je tam znovu chci přidat , tak to v modulu nejde (kliknu přidat a nic se neděje), Nevíte čím to může být?

Chtěl bych se také zeptat jestli je normální, že vždy po aktualizaci musím zakomentovat nějaký řádek v souboru .httaccess (v obou eshopech)

a také mi po aktualizaci (v obou eshopech) nefunguje nástěnka, prostě nenačte žádná data.

a v administraci, pokud chci přidat produkt, tak se dostanu pouze na kartu ,,informace,, ale po kliknutí například na kartu ,,cena,, nebo ,,kombinace,, tak se nic neděje.

Předem děkuji za odpověď
DK


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Po aktualizaci mi nefungují některé funkce
PříspěvekNapsal: 17 úno 2015 16:40 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

a na jakou verzi aplikace PrestaShop jste aktualizaci konkrétně provedl? V nejnovější verzi aplikace PrestaShop (1.6.0.11) funguje modul Horní hlavní nabídka bez jakýchkoliv problémů. Jestli máte s modulem problémy, tak jej vyzkoušejte přeinstalovat.

Pokud dojde k chybovému hlášení, tak Vám doporučuji se po zobrazení chyby podívat do Error logu Vašich stránek za posledních pár hodin (dole v administračním sytému Vaší domény), ze kterého by mělo být patrné, o jaký problém se jedná.

Předpokládám, že chyba Internal Server Error se Vám zobrazí např. po změně nastavení URL adresy. V tomto případě se do souboru .htaccess přidávají zakázané direktivy, které je poté nutné odstranit, aby Vám obchod znovu fungoval.

Jednoduchou úpravou na FTP serveru v souboru classes/Tools.php stačí, když najdete a odstraníte (příp. zakomentujete) následující řádky:

Kód:
fwrite($write_fd, "<IfModule mod_env.c>\n");
      fwrite($write_fd, "SetEnv HTTP_MOD_REWRITE On\n");
      fwrite($write_fd, "</IfModule>\n\n");


a:

Kód:
fwrite($write_fd, "AddType application/vnd.ms-fontobject .eot\n");
      fwrite($write_fd, "AddType font/ttf .ttf\n");
      fwrite($write_fd, "AddType font/otf .otf\n");
      fwrite($write_fd, "AddType application/x-font-woff .woff\n\n");
. Po této úpravě se Vám již po změně nastavení adresy URL nebude chybové hlášení zobrazovat.

V administraci aplikace PrestaShop v nastavení jednotlivých produktů v sekci Katalog > Produkty jsem vyzkoušel přepínat mezi jednotlivými záložkami a ke stejnému problému nedošlo. Jaký používáte internetový prohlížeč? Můžete vyzkoušet, zda se problém bude opakovat i v jiném internetovém prohlížeči.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2019 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz