Právě je 27 úno 2020 02:24

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.6 - Obrazok v headeru
PříspěvekNapsal: 12 led 2020 17:18 

Registrován:
12 led 2020 16:10
Příspěvky:
8
Da sa vlozit obrazok do headeru ako pozadie pod kosik , logo, vyhladavanie ? A ak ano ako to urobit? Co kde zmenit pridat...?
Hladal som ale je mi luto nic som nenasiel
Prestashop 1.6
Za odpovede velmi pekne dakujem


Přílohy:
20200112_170213.jpg
20200112_170213.jpg [ 267.02 KiB | Zobrazeno 696 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Obrazok v headeru
PříspěvekNapsal: 12 led 2020 17:18 
C4 podpora
Administrátor

Registrován:
23 čer 2009 11:44
Příspěvky:
158
Dobrý den,

jelikož jste nebyl identifikován jako zákazník Webhostingu C4, pro který je diskuzní fórum určeno, Váš dotaz není brán jako prioritní. Pokud bude téma delší dobu bez reakce, dojde k jeho odstranění.

_________________
Webhosting C4
http://www.c4.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Obrazok v headeru
PříspěvekNapsal: 12 led 2020 19:08 

Registrován:
12 led 2020 16:10
Příspěvky:
8
Ano chapem ze to pre vas nie je prioritne ale ak niekto bude mat cas tak budem velmi rad ak mi pomoze. Vopred dakujem


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Obrazok v headeru
PříspěvekNapsal: 13 led 2020 08:17 

Registrován:
12 led 2020 21:17
Příspěvky:
1
to bych taky rad vedel


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Obrazok v headeru
PříspěvekNapsal: 13 led 2020 11:23 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
7445
Dobrý den,

pozadí hlavičky budete muset upravit v CSS stylech šablony v souboru /themes/default-bootstrap/css/global.css. Ukázku upraveného kódu hlavičky header naleznete například v tomto příspěvku. Po úpravě si promažte paměť aplikace "Nástroje > Výkon > Vyčistit mezipaměť" a také internetového prohlížeče.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Obrazok v headeru
PříspěvekNapsal: 13 led 2020 17:36 

Registrován:
12 led 2020 16:10
Příspěvky:
8
Na Defaultnej teme to ide ale na mojej kupenej teme to nefunguje ako predpokladam ze to asi neviem spravit ale kedze ako som pisal default tema to ide.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Obrazok v headeru
PříspěvekNapsal: 14 led 2020 15:45 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
7445
Dobrý den,

ano, postup úpravy je učen pro výchozí šablonu default-bootstrap, která je uvedena na screenshotu u dotazu. Pokud používáte jinou, tak úpravu budete muset provést v souboru dané šablony /themes/nazev-jine-sablony/css/global.css. Samozřejmě je možné, že kód bude trochu odlišný.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Obrazok v headeru
PříspěvekNapsal: 15 led 2020 21:25 

Registrován:
12 led 2020 16:10
Příspěvky:
8
Vyriesenie. Stacilo mierne pozmenit kod. Funguje to.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Obrazok v headeru
PříspěvekNapsal: 17 led 2020 10:01 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
7445
Dobrý den,

výborně. Jsem rád, že se úprava podařila.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Obrazok v headeru
PříspěvekNapsal: 19 led 2020 18:57 

Registrován:
12 led 2020 16:10
Příspěvky:
8
Len teraz na pocitaci a v mobilných zariadeniach pripadne aj v rôznych prehliadačoch je obrazok v tom headery vzdy v inej velkosti prípadne aj inak posunuty samozrejme vzdy iny prehliadac pripadne zariadenie.
Dalo by sa aby stale bol obrazok rovnako velky a v 100% vyditelny? Prosim ako to docieliť ? Nejake prikazy a podobne.
Podotykam ze som uplny laik.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2020 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz