Právě je 26 úno 2021 18:57

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Prestashop 1.6 - Nelze přidat pravý sloupec
PříspěvekNapsal: 29 dub 2014 09:11 

Registrován:
03 říj 2011 20:15
Příspěvky:
9
Dobrý deň,
snažím sa svoj shop ktorý som nedávno updatol z 1.5 na 1.6 prerobiť aby vyzeral približne rovnako ako na 1.5 (mal bočné stĺpce) podarilo sa mi pridať ľavý stĺpec ale pravý mi nefunguje. Robil som to podľa tohto návodu http://mypresta.eu/en/art/prestashop-16 ... rsion.html
Vyzerá to takto
http://imgupload.sk/images/1/n/1nse3qx3ezlpvk01pne8.jpg
a toto su nastavenia pozície
http://imgupload.sk/images/m/2/m2sh749iennftfc58omp.jpg
Momentálne mám shop vypnutý, čo ma dosť mrzí pretože každý deň ma stojí peniaze.
Za každú pomoc budem veľmi vdačný a môžme sa dohodnúť aj na finančnej odmene.
Ďakujem :roll:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Prestashop 1.6 - Nelze přidat pravý sloupec
PříspěvekNapsal: 30 dub 2014 20:05 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 12:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

vyzkoušel jsem přidat pravý sloupec v této nejnovější verzi a funguje bez problému. Podle výše uvedeného návodu stačí v sekci Konfigurace > Šablony aktivovat stránky pro sloupce, ty se pak budou zobrazovat buď v pravém nebo v levém sloupci.

Je ale možné, že na pozici displayRightColumn nemáte připojený žádný modul. Takže v administraci aplikace PrestaShop přejděte do sekce Moduly > Pozice modulů a klikněte na Přidat modul. V části Modul si vyberte modul, který na tuto pozici chcete zavěsit a v části Zavěsit na vyberte displayRightColumn (Right column blocks). Pak by se měly připojené moduly k tomuto háku bez problému zobrazovat v pravém sloupci.

Každopádně Vaše stránky nejsou umístěny na Webhostingu C4, pro jehož zákazníky je toto fórum primárně určeno. Takže s dalšími dotazy se obracejte na podporu Vašeho hostingu. Bohužel není v našich silách řešit dotazy zákazníků i všech ostatních hostingových společností. Pokud se chcete stát naším zákazníkem a získat tak kvalitní podporu a hosting nejen pro aplikaci PrestaShop, učinit tak můžete zde.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Prestashop 1.6 - Nelze přidat pravý sloupec
PříspěvekNapsal: 08 kvě 2014 16:21 

Registrován:
03 říj 2011 20:15
Příspěvky:
9
Ďakujem za vašu odpoved. Problém som už vyriešil. Napíšem to sem keby mal niekto rovnakú chybu.
Problém bol v template, pretože som updatoval z 1.5 na 1.6. Stačilo prekopírovať templatu z nového prestashopu nastaviť sĺpce na deffault a už to ide super.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz