Právě je 22 zář 2020 15:59

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.6 - Nejde uploadovat modul
PříspěvekNapsal: 03 úno 2020 00:51 
C4 zákazník

Registrován:
31 led 2020 17:31
Příspěvky:
3
Dobry den,

do subdomeny

subdomena.domena.tech mi ide bez problemov uploadovat moduly avsak ked si dam uploadovat moduly do

domena.tech

mi nejde uploadovat a napise hlasku:

[PrestaShop] Fatal error in module file :/data/www/domena.tech/www.domena.tech/classes/module/Module.php(1361) : eval()'d code:
syntax error, unexpected 'use' (T_USE)

Vopred dakujem za pomoc


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Nejde uploadovat modul
PříspěvekNapsal: 03 úno 2020 11:59 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7679
Dobrý den,

a chyba se zobrazuje pouze u tohoto modulu, nebo Vám nefunguje nahrávání žádného modulu?

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Nejde uploadovat modul
PříspěvekNapsal: 03 úno 2020 12:17 
C4 zákazník

Registrován:
31 led 2020 17:31
Příspěvky:
3
Dobry den,

nakolko som vas novy klient, tak som skusal uploadovat najprv free moduly (a az potom som mal v plane uploadovat platene moduly - ked sa to naucim:). Do domeny http://www.domena.tech mi nesli uploadovat opakovane ziadne (2-3 ?) free moduly, aj ked som opakovane cez FTP zmazal cely adresar a cez Automatický upload balíčku (verze 1.6.1.24) som znova uploadoval verziu 1.6.1.24. Pokial som uploadoval do subdomeny subdomena.domena.tech (bez www - verze 1.6.1.24) tak mi islo uploadovat moduly bez problemov. Chcel by som sa dostat do cieloveho stavu aby som do domeny domena.tech mohol uploadovat moduly a nasledne urobit presmerovanie - ked klient zada http://www.domena.tech aby ho to presmerovalo na domena.tech. Zrejme asi ostanem pri verzii 1.6.1.24 (kedze na to mate balicek), kedze si zatial netrufam manualne na verziu 1.7.xx. Nechystate balicek na niektoru verziu 1.7. ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Nejde uploadovat modul
PříspěvekNapsal: 03 úno 2020 13:29 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7679
Dobrý den,

pokud na obou webech provozujete stejnou verzi aplikace a máte u obou i stejné nastavení (např. verze PHP, knihovny apod.), tak musí i instalace modulů fungovat stejně. Názvy webů na to nemají vůbec žádný vliv. A jestli se jedná o čisté instalace, na kterých jste nic neprováděl, tak tím spíš musí nahrávání fungovat. Tak ještě otestujte instalaci některého z výchozích modulů. Přejděte do sekce "Moduly a Služby" a v seznamu najděte například modul "1-Click Upgrade", který zkuste nainstalovat.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2020 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz