Právě je 23 črc 2019 23:58

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.6 - Nejde přidat Blok Facebooku do levého bloku
PříspěvekNapsal: 08 dub 2014 13:23 
C4 zákazník

Registrován:
28 bře 2011 20:20
Příspěvky:
16
Dobrý den,
Snažím se dostat modul blok Facebook do levého bloku ale neúspěšně. Když chci přidat modul do displayLeftColomn píše to Tento modul nemůže být připojen k tomuto hooku. Snažil jsem se i přez FTP v modulech upravit blockfacebook.php ale asi dělám něco špatně protože mi pak backoff píše error. Prosím poraďte mi jak na to, a nebo aspoň nějaký adekvátní modul. Děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Nejde přidat Blok Facebooku do levého bloku
PříspěvekNapsal: 10 dub 2014 19:17 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

tento modul standardně zavěšení do levého sloupce neumožňuje. Jedinou možností je úprava zdrojového kódu modulu. Stejný problém se řešil na oficiálním fóru v tomto diskuzním tématu, kde naleznete i řešení.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Nejde přidat Blok Facebooku do levého bloku
PříspěvekNapsal: 11 dub 2014 17:53 
C4 zákazník

Registrován:
28 bře 2011 20:20
Příspěvky:
16
Děkuji moc za odkaz. Bohužel to funguje tak na půl, problém je že na hlavní stránce se mi to zobrazuje už v pořádku ale když si prohlížím produkt tak tam je jen nadpis ale už odkaz ne. Nevíte jak na to? Děkuji moc Strnad


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Nejde přidat Blok Facebooku do levého bloku
PříspěvekNapsal: 12 dub 2014 12:08 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

ano, facebook stránka je v levém sloupci zobrazena jen na hlavní stránce. Jak už jsem psal výše, tento modul standardně zavěšení do tohoto levého sloupce neumožňuje. Pokud Vám tato úprava nevyhovuje, můžete se obrátit na některého z našich partnerů (příp. vpravo blok PrestaShop partneři), který se aplikaci věnuje.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Nejde přidat Blok Facebooku do levého bloku
PříspěvekNapsal: 12 dub 2014 16:30 

Registrován:
23 bře 2014 16:28
Příspěvky:
31
Dobrý den,

já to řešila taky a nakonec jsem to vyřešila modulem "Fanpage Likebox Free". Nastavit v něm můžete jak výšku, šířku, tak i barvu a jiné. Zatím mi funguje dobře.

Krásný den


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2019 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz