Právě je 19 led 2021 21:32

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.6 - Nefunkční rezervační tlačítko
PříspěvekNapsal: 17 pro 2014 09:05 
C4 zákazník

Registrován:
28 črc 2014 18:20
Příspěvky:
19
Dobrý den, mám problém s vložením zdrojového kódu rezervačního tlačítka.
Zaregistrovala jsem se na http://www.reservanto.cz/ a chtěla využít rezervačního systému pro web optika-nymburk.cz. Jenže kdykoli vložím zdrojový kód třeba do footeru, tak mi to píše, že "neplatný obsah". Psala jsem na jejich podporu a oni též nevědí. Je možné, že prestashop nepodporuje tento rezervační systém?

Vkládám tento kód

<!-- inserted reservanto code -->
<div class="reservanto-widget" data-text="Rezervovat" data-color-text="#ffffff" data-color-text-shadow="#078185" data-color-bg="#0ac1cb" data-color-bg-hover="#13cbd1" data-color-boxshadow="#078185" data-segment="1011"></div>
<script id="reservanto-widget-script" type="text/javascript" src="http://booking.reservanto.cz/Script/reservanto-script.js?id=5758"></script>
<!-- end of inserted reservanto code -->

Děkuji

Jana-Marie Tichá


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Nefunkční rezervační tlačítko
PříspěvekNapsal: 17 pro 2014 17:54 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 12:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

a kam přesně kód vkládáte? Výše uvedený kód jsem vyzkoušel vložit do patičky obchodu (soubor footer.tpl) a bez problému se zobrazuje. Po kliknutí na tlačítko s textem Rezervovat se zobrazí online rezervace, kde jsou k dispozici tři možnosti (aplikace kontaktních čoček, oční vyšetření a poradenství). Po zvolení jedné možnosti dojde k přesměrování na další části rezervace (výběr data, vyplnění osobních údajů...).

Proces rezervace jsem dokončil a vše proběhlo bez problému. Ve Vašem obchodě toto tlačítko bohužel nikde nevidím, takže problém nemohu otestovat.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Nefunkční rezervační tlačítko
PříspěvekNapsal: 18 pro 2014 19:26 
C4 zákazník

Registrován:
28 črc 2014 18:20
Příspěvky:
19
Jestli vám vše správně funguje, tak já ten kód někam špatně kopíruju.
Můj postup: V administraci jsem šla do moduly/konfigurátor šablon/konfigurátor šablony +přidat položku/zavěšení footer a do html jsem zkopírovala kód tlačítka.

Tlačítko se mi ani nikde nezavěsí, jelikož mi to nejde nikam vložit. Píše mi to neplatný obsah.

Dále bych ráda to tlačítko dala do jedné ze stránek CMS. Dávám to do zdrojového kódu a opět mi to píše "pole content neplatné".

Děkuji

Tichá


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Nefunkční rezervační tlačítko
PříspěvekNapsal: 19 pro 2014 10:25 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 12:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

výše uvedený kód Vám doporučuji vložit přímo do zdrojového kódu aplikace PrestaShop. Pokud tedy tlačítko chcete mít například v patičce obchodu, tak ho vložte na FTP serveru do souboru themes/default-bootstrap/footer.tpl. Záleží jen na Vás, do jaké části souboru se kód rozhodnete vložit.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: jacobcak545 a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz