Právě je 24 črc 2019 00:48

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.6 - Nefunkční košík a jiné chyby
PříspěvekNapsal: 28 pro 2014 10:27 
C4 zákazník

Registrován:
28 pro 2014 10:11
Příspěvky:
18
Dobrý den,

prosím o radu. Jde o to že strašně moc zákazníků si stěžuje na nefunkčnost našeho eshopu. Někdo píše že nelze dokončit objednávku, někdo zase že se mu nezobrazují ceny, jiný, že se mu zobrazí jen první strana. Několik zákazníků psalo že pokud napíší klasicky adresu eshopu, tak se jim nic nenačte. Před chvilkou mi psala paní že v Opeře objednat nejde vůbec. Já jsem to doma testoval na PC a NTB v Chromu a Exploreru a objednávku jsem dokončil normálně. A také někteří zákazníci si objednají v pohodě a jiným to nejde.

Poraďte mi prosím co s tím

Honza


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Nefunkční košík a jiné chyby
PříspěvekNapsal: 28 pro 2014 14:16 
C4 zákazník
Uživatelský avatar

Registrován:
06 čer 2014 19:28
Příspěvky:
593
Tiez sme dostali podobne feedbacky ohladne objednavok, ale aj tak si stale myslim, ze problem je medzi stolickou a pocitacom...
Zatial sme mali "problem" len s tym, ze zakaznikom neslo dokoncit objednavku. Ale problem je ten, co som pisal :)

Ale zaujima ma, kde bude problem u Vas, ked pisete, ze Vam nezobrazuje ceny ? ... TO je divné :/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Nefunkční košík a jiné chyby
PříspěvekNapsal: 28 pro 2014 14:25 
C4 zákazník

Registrován:
28 pro 2014 10:11
Příspěvky:
18
Ale zaujima ma, kde bude problem u Vas, ked pisete, ze Vam nezobrazuje ceny ? ... TO je divné :/[/quote]


To je právě divné. Zkoušel jsem to v Chromu, IE a Opeře na dvou počítačích a ani v jednou případě se mi to nestalo, ale psali nám to čtyři různí zákazníci.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Nefunkční košík a jiné chyby
PříspěvekNapsal: 03 led 2015 17:14 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

jakou verzi aplikace PrestaShop používáte? Na poslední verzi 1.6.0.9 jsem ještě na žádný takový problém nenarazil. Ve Vašem obchodě jsem to vyzkoušel a také mi vše funguje. Objednávku lze bez problému dokončit, ceny a veškeré kategorie a stránky se také bez problému zobrazují. Vaše stránky jsem vyzkoušel procházet i v několika dalších prohlížečích a také jsem na žádný takový problém nenarazil.

Pokud nevíte, jaké chybové hlášky se zobrazily, tak Vám bohužel nemohu více pomoci, protože jsem na žádný problém na Vašich stránkách nenarazil. Můžete se ale vyzkoušet podívat do Error logu stránek za posledních pár hodin (dole v administračním systému Vaší domény).
Pokud používáte starší verzi aplikace PrestaShop, doporučuji Vám provést aktualizaci na poslední verzi.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2019 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz