Právě je 11 kvě 2021 02:05

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.6 - Nefunguje Heureka Hodnocení obchodu v CMS
PříspěvekNapsal: 27 srp 2016 18:21 
C4 zákazník

Registrován:
13 zář 2013 15:02
Příspěvky:
187
Dobrý den,
rád bych vložil Heureka Hodnocení obchodu nebo Statistiky do CMS stránky - viz následující kód:
Kód:
<div id="showHeurekaBadgeHere-12"></div><script type="text/javascript">
//<![CDATA[
var _hwq = _hwq || [];
    _hwq.push(['setKey', '**********']);_hwq.push(['showWidget', '12', '53509', '*******', '********']);(function() {
    var ho = document.createElement('script'); ho.type = 'text/javascript'; ho.async = true;
    ho.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.heureka.cz/direct/i/gjs.php?n=wdgt&sak=**********';
    var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ho, s);
})();
//]]>
</script>

Domníval jsem se, že když javascript vložím na konec cms.tpl a do kódu v CMS stránce pak umístím element <div id="showHeurekaBadgeHere-12"></div>, že se na daném místě widget zobrazí, ale nestalo se. Nemáte někdo zkušenost s implementací? Podle návodu v prestashop-ikona-certifikatu-heureka-overeno-zakazniky-t1817-10.html jsem ze scriptu odstranil (function() { a })();, ale výsledek je pořád stejný. Děkuji za radu


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Nefunguje Heureka Hodnocení obchodu v CMS
PříspěvekNapsal: 27 srp 2016 18:27 
C4 zákazník

Registrován:
13 zář 2013 15:02
Příspěvky:
187
Ještě doplním, že jsem ho zkoušel do cms.tpl vložit mezi tagy {literal}{/literal}, taktéž script vložit na začátek html kódu dané cms. Neprojevil se. Jiné javascripty mi fungují na cms stránkách.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Nefunguje Heureka Hodnocení obchodu v CMS
PříspěvekNapsal: 29 srp 2016 13:21 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7927
Dobrý den,

zkoušel jsem kód vložit přímo do šablony cms.tpl a bez problému funguje. A nezapomněl jste obnovit soubory šablony? Vyzkoušejte si zobrazit zdrojový kód stránky, jestli opravdu obsahu nově přidaný kód.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Nefunguje Heureka Hodnocení obchodu v CMS
PříspěvekNapsal: 29 srp 2016 19:49 
C4 zákazník

Registrován:
13 zář 2013 15:02
Příspěvky:
187
Dobrý den,

javascript se ve stránce nachází (viz. příloha), ale když vložím do cms stránky <div id="showHeurekaBadgeHere-12"></div>, který se také bez problému uloží, nic se nezobrazí. Vyzkoušeno s funkcí i bez funkce ve skriptu. Kód by měl být aktuální, je stažen z rozhraní heureky. Je divné, že když se ho pokouším volat z testovací html stránky mimo prestashop, taktéž se nezobrazí. Děkuji za odpověď.


Přílohy:
heureka.png
heureka.png [ 53 KiB | Zobrazeno 1342 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Nefunguje Heureka Hodnocení obchodu v CMS
PříspěvekNapsal: 29 srp 2016 19:56 
C4 zákazník

Registrován:
13 zář 2013 15:02
Příspěvky:
187
Vyzkoušel jsem danou stránku otevřít v internet exploreru, kde se widget normálně zobrazuje. Nyní tedy otázka, proč v chromu ne.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Nefunguje Heureka Hodnocení obchodu v CMS
PříspěvekNapsal: 29 srp 2016 21:25 
C4 zákazník

Registrován:
13 zář 2013 15:02
Příspěvky:
187
Vyřešeno, prvek je blokován Adblockem, což brání jeho vykreslení. Kdo bude chtít Heureka widget musí počítat s tím, že se části lidem s Adblockem nezobrazí.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Nefunguje Heureka Hodnocení obchodu v CMS
PříspěvekNapsal: 30 srp 2016 10:00 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7927
Dobrý den,

výborně, děkujeme za uvedení řešení. Stejný problém s Heureka kódem se řešil i v tématu PrestaShop - HEUREKA Overene zakaznikmi - Nefunguje lišta. Takže pravděpodobně se ze strany Heureka ještě nepodařilo blokaci vyřešit.

Abychom Vám mohli co nejlépe poradit, tak příště, prosím, uveďte celou URL adresu stránky, na které se dá problém otestovat. Protože v tomto případě by se nám widget na stránkách zobrazil, takže by bylo hned jasné, že problém bude pouze někde na Vaší straně.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz