Právě je 06 kvě 2021 21:39

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.6 - Nákup bez registrace - tlačítko uložit
PříspěvekNapsal: 07 říj 2014 19:40 

Registrován:
07 říj 2014 19:33
Příspěvky:
11
Dobrý den,
celkem se mi nelíbí při nákupu bez registrace, že zákazník musí po vyplnění údajů kliknout na tlačítko ULOŽIT a až poté se mu zobrazí platební metody.
Jde to nějak obejít aby ty platební metody byly zobrazeny furt?

Možna by to vyřešil nějaký modul s jednostránkovou objednávkou, ale vše se mi zdá vcelku drahé.

Jde o prestashop verze 1.6.0.5. Bohužel, nehostuji u C4, takže když se nedozvím odpověď tak se nebudu zlobit :)

Ale jinak předem děkuji za nějakou radu popřípadě řešení.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Nákup bez registrace - tlačítko uložit
PříspěvekNapsal: 08 říj 2014 11:14 
C4 zákazník
Uživatelský avatar

Registrován:
06 čer 2014 19:28
Příspěvky:
604
Bohuzial Ti v tvojom dotaze neviem poradit. Ale ja mam jednostrankove objednavanie, a nepride mi to nejak "otravne" pre zakaznika. Ale zrusil som objednavanie bez registracie, z jednoho prosteho dovodu.

Ak zakaznik bude chciet nakupit zase, a napise mu pri nakupe, ze jeho mail sa uz neda regnut, tak to je docela problem. Ja byt zakaznik, tak opustim stranku a posobi to na mna neprofesionalne :). Ale ak ma na toto niekto nejaku vychytavku, budem vdacny ;)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Nákup bez registrace - tlačítko uložit
PříspěvekNapsal: 08 říj 2014 13:19 

Registrován:
07 říj 2014 19:33
Příspěvky:
11
Tak nevím, jestli mám divný prestashop, ale když jsem zkoušel udělat objednávku a vždy jinou, tak se mi ten zákaznik uložil do zákazníků a mám ho tam už 3x pod stejným e-mailem. Takže v tom bych neviděl až takový problém :-)
Zkoušel to někdo taky nebo to tak jde jen mi?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Nákup bez registrace - tlačítko uložit
PříspěvekNapsal: 13 říj 2014 19:23 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

jedná se o standardní chování aplikace PrestaShop. Po vyplnění údajů a dodací adresy stačí kliknout na Objednat, poté dojde k přesměrován na souhrn objednávky, vybrání platební metody apod.
Případně si můžete v administraci aplikace v sekci Konfigurace > Objednávky nastavit Typ objednacího procesu na Objednávku na jedné stránce. Poté budete mít výběr dopravce, způsob dodání a další informace na jedné stránce.

Každopádně Vaše stránky nejsou umístěny na Webhostingu C4, pro jehož zákazníky je toto fórum primárně určeno. Takže s dalšími dotazy se, prosím, obracejte na podporu Vašeho hostingu. Pokud se chcete stát naším zákazníkem a získat tak kvalitní podporu a hostingu pro aplikaci PrestaShop, učinit tak můžete zde.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz