Právě je 24 úno 2021 23:45

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.6 - Konfigurátor šablony jen na hlavní stránce
PříspěvekNapsal: 26 bře 2014 12:04 
C4 zákazník

Registrován:
25 bře 2014 10:03
Příspěvky:
11
Bydliště:
Frýdek-Místek
Jde nějak nastavit, aby obrázky vložené do Levého menu a Footeru v modulu Konfigurátoru šablony (Prestashop 1.6) se zobrazily i na ostatních stranách?
Jsou vidět jen na hlavní stránce a v administraci jsem nenašel žádný způsob, jak je zobrazit i jinde.

(Obrázky vložené přes konfigurátor jsou totiž responzivní a mění velikost podle velikosti monitoru. Pokud bych je tam dal natvrdo, jak jsem to měl dřív, jsou konstantně velké a na menších obrazovkách "trčí".)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Konfigurátor šablony jen na hlavní stránce
PříspěvekNapsal: 26 bře 2014 21:02 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 12:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

testoval jsem to a pravděpodobně to tento modul neumožňuje. Není to možné ani přes změnu pozice modulů. Umístění je zobrazeno jen na hlavní stránce (home). Takže jedinou možností bude úprava modulu.
Pokud o takovou úpravu máte zájem, můžete se obrátit na některého z našich partnerů (příp. vpravo blok PrestaShop partneři), který se aplikaci věnuje.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Konfigurátor šablony jen na hlavní stránce
PříspěvekNapsal: 30 bře 2014 11:01 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 12:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

jen doplním, že v nejnovější verzi modulu Konfigurátor šablony je tato chyba odstraněna a obrázky v patičce nebo v levém sloupci se zobrazují na všech stránkách.
Takže když v administraci provedete aktualizaci modulu na verzi 0.7, tak bude vše fungovat správně.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Konfigurátor šablony jen na hlavní stránce
PříspěvekNapsal: 30 bře 2014 16:08 
C4 zákazník

Registrován:
25 bře 2014 10:03
Příspěvky:
11
Bydliště:
Frýdek-Místek
Ano, vyzkoušel jsem levý sloupec, je to tak.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz