Právě je 18 kvě 2021 01:32

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.6 - Import - aktualizace pouze některých dat
PříspěvekNapsal: 04 zář 2015 11:45 
C4 zákazník

Registrován:
01 zář 2015 09:38
Příspěvky:
19
Dobrý den, chtěl jsem zeptat zda-li je možné u CSV importu smazat jen některá data a nahradit je novými. Např: u jednoho výrobce potřebuji změnit pouze ceny na nové. Díky za odpověd'.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Import - aktualizace pouze některých dat
PříspěvekNapsal: 06 zář 2015 13:32 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

ano, možné to samozřejmě je. Například během importu stačí u zvoleného sloupce zvolit Ignorovat tento sloupec, pak dojde k aktualizace pouze těch sloupců, které si nastavíte. Ostatní budou ignorované, pokud u nich bude nastavená volba Ignorovat tento sloupec a tím pádem nedojde k aktualizaci.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Import - aktualizace pouze některých dat
PříspěvekNapsal: 25 zář 2015 12:20 
C4 zákazník

Registrován:
28 úno 2011 01:48
Příspěvky:
84
Ano, tak by to mělo fungovat.

Může mi někdo vysvětlit proč se mi při každém importu (nyní jsem doplňoval EAN) smažou všechny kategorie, i když mám u sloupce "ignorovat", anebo importuji pouze sloupce např. ID, Název a EAN..?

Děkuji, KS


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Import - aktualizace pouze některých dat
PříspěvekNapsal: 26 zář 2015 14:44 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

a jakou verzi aplikace PrestaShop používáte? Pokud chcete u produktů aktualizovat pouze některá data a ostatní sloupce ignorujete, tak bez problému proběhne aktualizace zvolených dat a kategorie se neodstraní. Pokud používáte starší verzi aplikace PrestaShop, doporučuji Vám provést aktualizaci na novější verzi, kde k takovým problémům nedochází.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Import - aktualizace pouze některých dat
PříspěvekNapsal: 01 říj 2015 09:01 
C4 zákazník

Registrován:
28 úno 2011 01:48
Příspěvky:
84
Používám verzi 1.6.0.11 a u předchozí verze jsem také neměl problém..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Import - aktualizace pouze některých dat
PříspěvekNapsal: 02 říj 2015 10:02 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

bohužel tuto starší verzi aplikace již nemám k dispozici, takže problém nemohu ověřit. Doporučuji Vám ale provést aktualizaci na novější verzi 1.6.1.1, kde k takovým problém nedochází. Pokud by nastaly nějaké problémy, tak neváhejte napsat.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz