Právě je 22 led 2021 00:13

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.6 - Horní hlavní nabídka - šířka monitoru
PříspěvekNapsal: 07 bře 2015 09:48 
C4 zákazník

Registrován:
08 kvě 2013 17:26
Příspěvky:
17
Dobrý den,
snažím se vyrobit obchod k obrazu našemu a přišel jsem na to, že horní nabídka se mi zobrazuje jen od určité šířky monitoru - např. na mobilu se nezobrazí vůbec - jak se toto řeší, na nic jsem nepřišel :(

Děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Horní hlavní nabídka - šířka monitoru
PříspěvekNapsal: 07 bře 2015 13:40 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 12:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

a jakou verzi aplikace PrestaShop používáte? Během testování v novější verzi 1.6.0.14 jsem na stejný problém nenarazil. Pokud používáte defaultní šablonu, tak by se moduly měly přizpůsobovat dle zařízení. Pokud obchod zobrazíte na počítači, je modul Horní hlavní nabídka bez problému viditelný v horní části obchodu. Když si ale obchod zobrazíte např. v mobilním zařízení, tak modul Horní hlavní nabídka naleznete pod nabídkou Kategorie, kterou když rozkliknete, tak se Vám zobrazí veškeré kategorie/odkazy modulu Horní hlavní nabídka.

Bohužel funkčnost horní nabídky nemohu otestovat přímo na Vašich stránkách, protože máte obchod v režimu údržby.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Horní hlavní nabídka - šířka monitoru
PříspěvekNapsal: 08 bře 2015 09:13 
C4 zákazník

Registrován:
08 kvě 2013 17:26
Příspěvky:
17
Dobrý den,
děkuji, základ jsem koukal je v tom, že šablonu mám překopanou a blok kategorií vůbec nepoužívám :cry:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Horní hlavní nabídka - šířka monitoru
PříspěvekNapsal: 08 bře 2015 09:30 
C4 zákazník

Registrován:
08 kvě 2013 17:26
Příspěvky:
17
Teď jsem pokročil - zajímavé je, že i když přehraju veškeré změněné soubory v css originálem, tak na mobilu kategorie mam , ale nemám tam odkazy , jenom položky z kategorií ?? Obchod jsem zpřístupnil. Děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Horní hlavní nabídka - šířka monitoru
PříspěvekNapsal: 08 bře 2015 10:07 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 12:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

ano, máte pravdu. V mobilním zařízení se na Vašich stránkách opravdu přidané odkazy nezobrazují. Problém pravděpodobně způsobují některé úpravy, které jsem v obchodě aplikoval. Vyzkoušejte, zda se problém projevuje i v defaultní šabloně. Pokud nechcete testovat přímo v hlavním obchodě, tak si pomocí návodu PrestaShop - Přesun eshopu na jiný název domény překopírujte instalaci např. na subdoménu, kde můžete problém otestovat.

Jakou verzi aplikace PrestaShop používáte? Jestli používáte starší verzi aplikace, tak Vám doporučuji pomocí modulu 1-Click Upgrade provést aktualizaci na novější verzi 1.6.0.14.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Horní hlavní nabídka - šířka monitoru
PříspěvekNapsal: 08 bře 2015 13:51 
C4 zákazník

Registrován:
08 kvě 2013 17:26
Příspěvky:
17
Tak jsem zkusil udělat aktualizaci a skončila server eror :(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Horní hlavní nabídka - šířka monitoru
PříspěvekNapsal: 08 bře 2015 15:30 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 12:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

pokud dojde k chybovému hlášení, tak Vám doporučuji se po zobrazení chyby podívat do Error logu Vašich stránek za posledních pár hodin (dole v administračním sytému Vaší domény), ze kterého by mělo být patrné, o jaký problém se jedná.

Jaká chyba se Vám konkrétně během procesu aktualizace zobrazila? Předpokládám, že se jedná chybové hlášení Internal Server Error. Pokud chcete tomuto chybovému hlášení předejít, tak Vám před aktualizací doporučuji podívat se do diskuzního tématu PrestaShop 1.6 - Chyba během aktualizace, kde naleznete návod na úpravu souboru .htaccess, resp. změnu jeho atributů před procesem aktualizace. Pak k takové chybě během procesu aktualizace nedojde.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz