Právě je 17 črc 2019 02:59

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.6 - Filter sa zrusi po prejdeni na 2. stranu
PříspěvekNapsal: 27 srp 2015 11:35 
C4 zákazník
Uživatelský avatar

Registrován:
06 čer 2014 19:28
Příspěvky:
593
Dobrý deň,

Emailom som Vám zaslal informácie pre prístup na subdoménu.

Problém je ten, že ak vyfiltrujem napr výrobcu, tak po prejdení na dalšiu stránku (2hú) sa filter deaktivuje, po prejdení na 3tiu stranu sa zase filter aktivuje.

Neviem si s tým rady a potreboval by som aby to fungovalo správne.

Ďakujem za pomoc


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Filter sa zrusi po prejdeni na 2. stranu
PříspěvekNapsal: 27 srp 2015 11:46 
C4 zákazník
Uživatelský avatar

Registrován:
06 čer 2014 19:28
Příspěvky:
593
Prišiel som ešte nato, že filter sa zruší na každej párnej stránke


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Filter sa zrusi po prejdeni na 2. stranu
PříspěvekNapsal: 27 srp 2015 12:12 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7161
Dobrý den,

jelikož používáte nestandardní šablonu, tak nejdříve otestujte, jestli se chyba projevuje i v defaultní šabloně aplikace PrestaShop. Pokud ne, tak bude problém souviset s Vaší nestandardní šablonou. V tom případě se s problémem obraťte přímo na tvůrce šablony.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Filter sa zrusi po prejdeni na 2. stranu
PříspěvekNapsal: 27 srp 2015 12:16 
C4 zákazník
Uživatelský avatar

Registrován:
06 čer 2014 19:28
Příspěvky:
593
Ďakujem za odpoveď. V default šablóne tento problém nie je. Bohužiaľ žiadnu odpoveď som od tvorcu šablóny do dnes nedostal, tak preto sa obraciam na Vás. Bol by som moc vďačný za pomoc. Aspoň kde hľadať problém :(.

Ďakujem


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Filter sa zrusi po prejdeni na 2. stranu
PříspěvekNapsal: 27 srp 2015 12:44 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7161
Dobrý den,

ověřte si kompatibilitu šablony s Vaší verzí aplikace PrestaShop a modulu Blok Filtrování zboží dle parametrů [Layered navigation block]. Je možné, že šablona jen není pro danou verzi optimalizovaná.

Bohužel podporu nestandardních šablon neděláme. Takže buď budete muset počkat na odpověď od tvůrce šablony, nebo se můžete s problémem obrátit na některého z našich partnerů (příp. vpravo blok PrestaShop parneři), který se aplikaci PrestaShop věnuje.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2019 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz