Právě je 11 kvě 2021 20:00

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.6 - Editace množství - nelze uložit
PříspěvekNapsal: 14 pro 2014 18:13 
C4 zákazník

Registrován:
15 lis 2014 22:59
Příspěvky:
10
Dobrý den, prosím o radu s editací produktů a jejich množství. Vše fungovalo bez problému, ale dnes jsem cca. po týdnu chtěl změnit množství produktu na 0, ale po kliknutí na tlačítko uložit se mi vrátí ke zboží znovu původní množství (konkrétně 5). To samé se začalo objevovat při editaci názvu zboží. Provedu požadovanou změnu a dám uložit a vrátí se opět původní název beze změny. Po několika pokusech se mi povedlo, že v administraci vidím nový název, ale na webu je pak pořád nezměněný. Zkoušel jsem i v nastavení výkonu čistit mezipaměť, ale nepomohlo to. Předem děkuji.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Editace množství - nelze uložit
PříspěvekNapsal: 14 pro 2014 18:41 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

jakou verzi aplikace PrestaShop používáte? Editaci množství produktů jsem otestoval v nejnovější verzi 1.6.0.9 a vše bez problému funguje.
Po aktualizaci množství produktů nemusíte změnu ukládat kliknutím na Uložit. Pokud zadáte množství a kliknete například vedle políčka s množstvím nebo do jiného políčka, tak dojde k automatické aktualizaci množství s hláškou Data byly uloženy.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Editace množství - nelze uložit
PříspěvekNapsal: 14 pro 2014 18:43 
C4 zákazník

Registrován:
15 lis 2014 22:59
Příspěvky:
10
Mám prestashop 1.6.0.9. Mě to taky fungovalo normálně, ale teď to blbne.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Editace množství - nelze uložit
PříspěvekNapsal: 14 pro 2014 18:47 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

a nemůže být například problém ve Vámi používaném internetovém prohlížeči? Jaký používáte? Také je možné, že chybu může způsobovat nějaký modul či úprava, pokud nějaká v poslední době ve Vašem obchodě proběhla.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Editace množství - nelze uložit
PříspěvekNapsal: 14 pro 2014 18:48 
C4 zákazník

Registrován:
15 lis 2014 22:59
Příspěvky:
10
teď jsem to zkoušel znovu. U produktu dám 0 kusů a kliknu vedle. Pak když vidím seznam produktů v dané kategorii, vidím že je stav nula. V obchodě je pak ale produkt pořád skladem a když ho dám editovat, je tam zase množství 5. Protě je tam pořád 5, i když nastavím třeba 3


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Editace množství - nelze uložit
PříspěvekNapsal: 14 pro 2014 18:50 
C4 zákazník

Registrován:
15 lis 2014 22:59
Příspěvky:
10
Zkoušel jsem safari i chrome v os x a na druhém notebooku s Windows 7 v Chrome. Z,ěny jsem nedělal, jen aktualizoval moduly.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Editace množství - nelze uložit
PříspěvekNapsal: 14 pro 2014 18:56 
C4 zákazník

Registrován:
15 lis 2014 22:59
Příspěvky:
10
Dělá to i Explorer. Jako kdyby nešlo zapisovat do databáze, ale nový produkt jde přidat normálně.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Editace množství - nelze uložit
PříspěvekNapsal: 14 pro 2014 19:03 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

se stejným problémem jsem se zatím nesetkal. Vyskytuje se problém pouze u jednoho produktu nebo u více produktů? Vyzkoušejte vytvořit úplně nový produkt a něho tyto změny otestovat. Pokud se Vám problém nepodaří vyřešit, tak mi na email forum@c4.cz pošlete přihlašovací údaje do administrace aplikace PrestaShop, problém otestuji přímo na Vaší instalaci.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Editace množství - nelze uložit
PříspěvekNapsal: 14 pro 2014 19:11 
C4 zákazník

Registrován:
15 lis 2014 22:59
Příspěvky:
10
Zajímavé je, že to u nového produktu nedělá. Nevím co se mohlo pokazit. jediný nový modul je modul pro srovnávače od prestahost.cz Nevím jestli na to může mít vliv


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Editace množství - nelze uložit
PříspěvekNapsal: 14 pro 2014 19:14 
C4 zákazník

Registrován:
15 lis 2014 22:59
Příspěvky:
10
Teď jsem ten modul vypnul a vypadá to, že vše opět funguje. Zajímavé.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz