Právě je 17 črc 2019 02:56

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.6 - Doporučené produkty - Střídání produktů
PříspěvekNapsal: 05 dub 2014 11:57 

Registrován:
08 led 2014 16:43
Příspěvky:
4
Dobrý den,potřeboval bych poradit u doporučených produktů jejich náhodné střídání.
U 1.5 jsem to měl nastaveno dle Vašeho návodu prestashop-1-5-doporucene-zbozi-stridani-produktu-t3928.html a chodilo to perfektně,ale u 1.6 mi to nechodí.Díky za odpověď Vodička


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Doporučené produkty - Střídání produktů
PříspěvekNapsal: 05 dub 2014 16:35 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

v této nejnovější verzi stačí v souboru modules/homefeatured/homefeatured.php změnit řádky:

Kód:
public function hookDisplayHome($params)
   {
      if (!$this->isCached('homefeatured.tpl', $this->getCacheId()))
      {
         $this->_cacheProducts();
         $this->smarty->assign(
            array(
               'products' => HomeFeatured::$cache_products,
               'add_prod_display' => Configuration::get('PS_ATTRIBUTE_CATEGORY_DISPLAY'),
               'homeSize' => Image::getSize(ImageType::getFormatedName('home')),
            )
         );
      }

      return $this->display(__FILE__, 'homefeatured.tpl', $this->getCacheId());
   }


na:

Kód:
public function hookDisplayHome($params){
$category = new Category(Context::getContext()->shop->getCategory(), (int)Context::getContext()->language->id);
$nb = (int)(Configuration::get('HOME_FEATURED_NBR'));
/*$products = $category->getProducts((int)Context::getContext()->language->id, 1, ($nb ? $nb : 10));*/
$products = $category->getProducts((int)Context::getContext()->language->id, 1, ($nb ? $nb : 10), 'date_add', 'DESC', false, true, true, $nb);

shuffle($products);
$this->smarty->assign(array(
'products' => $products,
'add_prod_display' => Configuration::get('PS_ATTRIBUTE_CATEGORY_DISPLAY'),
'homeSize' => Image::getSize('home_default'),
));
return $this->display(__FILE__, 'homefeatured.tpl');
}
. Pak se budou produkty střídat.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Doporučené produkty - Střídání produktů
PříspěvekNapsal: 05 dub 2014 18:24 

Registrován:
08 led 2014 16:43
Příspěvky:
4
Děkuji moc za radu,funguje to super!!!Ještě jednou díky :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Doporučené produkty - Střídání produktů
PříspěvekNapsal: 08 zář 2015 09:34 
C4 zákazník

Registrován:
28 úno 2011 01:48
Příspěvky:
69
Dobrý den,

je tato úprava platná i pro verzi 1.6.0.11 ? Nějak mi to nechce fungovat..

Děkuji za radu,
zdraví KS


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Doporučené produkty - Střídání produktů
PříspěvekNapsal: 08 zář 2015 20:49 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

bohužel starší verzi 1.6.0.11 již nemám k dispozici, abych mohl funkčnost ověřit, ale otestoval jsem ji v novější verzi 1.6.1.1 a bez problému funguje.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Doporučené produkty - Střídání produktů
PříspěvekNapsal: 07 pro 2015 11:06 
C4 zákazník

Registrován:
15 zář 2015 10:45
Příspěvky:
12
Dobrý den,
je možné k doporučeným produktům nastavit filtr jako je v kategoriích?

Pokud ne, jde úvodní stránku přesměrovat přímo do kategorie, kde by bylo veškeré zboží?

Díky Vítek K.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Doporučené produkty - Střídání produktů
PříspěvekNapsal: 07 pro 2015 11:53 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

to bohužel doporučené produkty neumožňují. Pravděpodobně by to bylo ale možné nějakou složitější úpravou zdrojového kódu aplikace PrestaShop. Pokud si přejete zdrojový kód upravit na míru, můžete se případně obrátit na některého z našich partnerů (příp. vpravo blok PrestaShop partneři), který se aplikaci PrestaShop věnuje.
Ano, takové přesměrování z hlavní stránky na nějakou kategorii by bylo možné, ale zde by byla znovu nutná úprava zdrojového kódu aplikace PrestaShop, případně souboru .htaccess, ve kterém přesměrování můžete také dosáhnout. Mnoho návodů na přesměrování naleznete na internetu, například zde nebozde.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2019 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz