Právě je 23 dub 2019 19:53

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.6 - Delivery cost by distance Pro - Nastavení dopravce
PříspěvekNapsal: 01 dub 2019 20:53 
C4 zákazník

Registrován:
12 kvě 2011 06:19
Příspěvky:
197
Zdravím,
zakoupil jsem si tento modul Delivery cost by distance Pro v2.2.8 pro výpočet ceny za dopravu podle hmotnosti a vzdálenosti pro doručení.

Modul nemohu zprovoznit - přidal jsme si nového dopravce s názvem doprava na dotaz, stejného dopravce jsem vytvořil v tomto modulu. Jak nastavit, aby si tento modul rozuměl s výběrem dopravců v menu dopravci?
Aktuálně mi ukazuje u dopravy cenu za dopravu - zdarma, což je špatně.
testovací call an google vrátil výsledek v pořádku.
Děkuji za rady


Přílohy:
Poznámka: odpoved na testovaci adresu
test_delivery_cost2.JPG
test_delivery_cost2.JPG [ 19.81 KiB | Zobrazeno 209 krát ]
Poznámka: testovaci adresa
test_delivery_cost.JPG
test_delivery_cost.JPG [ 43.86 KiB | Zobrazeno 209 krát ]
Poznámka: rozsahy v delivery cost by distance
delivery_cost3.JPG
delivery_cost3.JPG [ 36.96 KiB | Zobrazeno 209 krát ]
Poznámka: nastaveni modulu
delivery_cost2.JPG
delivery_cost2.JPG [ 96.93 KiB | Zobrazeno 209 krát ]
Poznámka: dopravce v modulu
delivery_cost.JPG
delivery_cost.JPG [ 60.83 KiB | Zobrazeno 209 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Delivery cost by distance Pro - Nastavení dopravce
PříspěvekNapsal: 02 dub 2019 08:31 
Uživatelský avatar

Registrován:
03 bře 2011 23:21
Příspěvky:
615
Pokud si vzpomínám, tak tento modul vytvoří nového dopravce podle svého nastavení. Ten se pak objeví v nabídce zákazníkovi, pokud jsou splněny podmínky (např. zóna).

_________________
GDPR | EET | PDF rozšíření | Money S3 | Pohoda | Služby
Obrázek
https://www.presta-addons.com


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Delivery cost by distance Pro - Nastavení dopravce
PříspěvekNapsal: 02 dub 2019 12:53 
C4 zákazník

Registrován:
12 kvě 2011 06:19
Příspěvky:
197
takže tohoto dodavatelel již nesmím znovu založit v seznamu dopravců..
vyzkouším.
Díky


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2019 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz