Právě je 16 črc 2019 14:46

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.6 - Defaultní pozice modulů
PříspěvekNapsal: 15 čer 2015 16:21 
C4 zákazník

Registrován:
17 led 2011 09:11
Příspěvky:
76
Dobrý den
Stále se snažím nastavit všechny stránky obchodu tak, jak jsou v originální šabloně poslední verze 1.6. Po přechodu ze staré verze byly moduly velmi špatně rozmístěné. Pomocí 1-click upgrade, aktualizace modulů a obnovování modulů jednotlivých modulů, a dále s pomocí porovnávání s jinou čistou instalací obchodu s default-bootstrap šablonou, a také díky Live editaci se mi povedlo dokončit hlavní stránku obchodu.
Stejně jako v orig. šabloně bych chtěl mít umístěné moduly i na stránkách Kategorií, Produktů, košíku, ..., a to v PC, tabletu i mobilu. Výše uvedený postup mi ale nefunguje, např. v levém sloupci stránka Kategorie má být pod sebou modul Kategorie, Katalog, Informace, Slevy, Naše prodejny. Já tam nemám nic, zavěšené a povolené a obnovené je mám,....

Neexistuje způsob, jak celý obchod přestavět do podoby originální šablony (která se mi líbí)?
Děkuji
A. Hejzlar


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Defaultní pozice modulů
PříspěvekNapsal: 15 čer 2015 18:53 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

pokud jste před procesem aktualizace na novější verzi v modulu Aktualizace kliknutím nastavil volbu Upgradovat a přepnout na výchozí šablonu nové verze na Ano, tak by mělo dojít i k aktualizaci šablony. Ale jak jste již uváděl, můžete si nainstalovat čistou instalaci aplikace PrestaShop a s aktualizovanou verzí ještě porovnat zavěšení modulů v sekci Moduly > Pozice modulů.
Jednotlivé moduly pro pravý či levý sloupec si můžete povolit/zakázat v administraci v sekci Konfigurace > Šablony > Rozšířené nastavení, kde si např. u meta názvu Order povolte levý sloupec. Pak se bude v košíku a během procesu objednávky zobrazovat levý sloupec. Podobně můžete bloky nastavit i pro další části, např. index (hlavní stránka), Login (přihlášení) apod.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Defaultní pozice modulů
PříspěvekNapsal: 16 čer 2015 08:03 
C4 zákazník

Registrován:
17 led 2011 09:11
Příspěvky:
76
Dobrý den
Při upgrade jsem měl zvolenou možnost Výchozí šablona Ano, ale ke stejnému nastavení po upgrade nedošlo. Nyní vidím, že když mám aktuelní verzi, opakovat upgrade nemohu.
Povolené sloupce mám, při porovnání s čistou instalací mám moduly stejně zavěšené. Přesto se mi na stránce Kategorie a Produktu levý sloupec nezobrazí.
A. Hejzlar


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Defaultní pozice modulů
PříspěvekNapsal: 16 čer 2015 11:26 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

pokud opravdu máte veškeré pozice modulů správně, tak stačí pouze v administraci aplikace v sekci Konfigurace > Šablony > Rozšířené nastavení povolit levý sloupec u meta s názvem product pro zobrazení sloupce na stránce produktu, pro zobrazení sloupce na stránce s kategoriemi povolit sloupec pro meta s názvem category. Je také možné, že chybu způsobuje některý z nekompatibilních modulů, pokud nějaký takový modul používáte.
Kdyby se Vám problém nepodařilo vyřešit, tak mi na email forum@c4.cz pošlete adresu stránek a přístupové údaje do administrace aplikace PrestaShop, otestuji chybu přímo na Vaší instalaci. Případně pokud se jedná o web v ostrém provozu, tak vytvořte například na subdoméně testovací kopii stránek, na které budu moci problém prověřit.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Defaultní pozice modulů
PříspěvekNapsal: 16 čer 2015 13:25 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

problém jsem otestoval přímo na Vaší instalaci. Doporučuji Vám všechny problémové bloky v administraci aplikace v sekci Moduly > Pozice modulů odstranit a znovu zavěsit. Blok kategorií nebyl zavěšen na všech pozicích, po odstranění z původních pozic a opětovném zavěšení na správné se zobrazuje.
Pak Vám doporučuji podívat se do diskuzního tématu PrestaShop -Při prohlížení produktů se nezobrazuje levé menu, kde naleznete řešení problému. Pokud v této novější verzi aplikace kategorie nemá přiřazené další podkategorii, tak se blok s kategoriemi automaticky skryje.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2019 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz