Právě je 16 led 2021 22:45

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.6 - CSV import - Chování, když není na skladě
PříspěvekNapsal: 10 úno 2015 21:08 
C4 zákazník

Registrován:
07 pro 2010 19:39
Příspěvky:
112
Bydliště:
Jirkov
Dobrý den
nastavil jsem obchod na řízení skladu, povolil objednávky pod skladové zásoby, naimportoval produkty.
Ale u všech produktů které mají stav zásoby na 0 ks a ve sloupci "dostupno pro objednávky" nastaveno 1, se zboží nedá objednat a na kartě produktu je nastaveno "zakázat objednání"

vše jsem několikrát kontroloval a opakoval.

nevíte čím by to mohlo být, nechce se mi to vše ručně nastavovat. proč to nefunguje. !?!

ien.cv


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - CSV import - Chování, když není na skladě
PříspěvekNapsal: 11 úno 2015 14:08 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
7815
Dobrý den,

toho chování se nastavuje pomocí sloupečku "Akce, když není skladem", jehož hodnoty mohou být 0, 1 nebo 2.

    0 - Zakázat objednávky
    1 - Povolit objednávky
    2 - Standardní: Zakázat/Povolit objednávky Jako je nastaveno na produktové stránce vlastností

Takže si sloupeček a jeho hodnoty doplňte do CSV souboru a znovu otestujte import produktů.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - CSV import - Chování, když není na skladě
PříspěvekNapsal: 12 úno 2015 19:55 
C4 zákazník

Registrován:
07 pro 2010 19:39
Příspěvky:
112
Bydliště:
Jirkov
tak zkusil jsem to, smazal porodukty, aby se to něčím nerušilo

ve sloupcích mám nastaveno
množství (ks) = 0
Dostupné pro objednávku = 1
Akce, když není skladem = 1


a opět v kategorii vidím u produktu "není skladem" a aktivní jen tlačítko "zobrazit" na kartě zboží uvedeno "Tento produkt již není na skladě" a objednat se nedá.
co s tím dál ?

http://klasternilekarna.cz/bylinne-kapk ... t-813.html


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - CSV import - Chování, když není na skladě
PříspěvekNapsal: 13 úno 2015 11:44 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
7815
Dobrý den,

vložte sem (příp. zašlete na forum@c4.cz) CSV soubor např. jen s jedním produktem, u kterého dochází k problému. Otestuji jeho import.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - CSV import - Chování, když není na skladě
PříspěvekNapsal: 17 úno 2015 16:44 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
7815
Dobrý den,

jen uvádím řešení i pro ostatní uživatele. Chybu souvisela se starší verzí aplikace 1.6.0.9, takže v nové verzi již ke stejnému problému během importu nedochází.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz