Právě je 20 črc 2019 02:48

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.6 - Chyby při registraci zákazníka
PříspěvekNapsal: 11 úno 2015 00:35 
C4 zákazník

Registrován:
17 led 2015 16:26
Příspěvky:
39
Dobrý den,

nastal mi takový problém při registraci zákazníka, kdy se zobrazují tři chyby s id země viz. obrázek. V případě, že všechna povinná políčka jsou vyplněna na poprvé se tento problém nejspíš neděje. Ale jakmile se při první registraci nevyplní např. políčko telefonu, tak po ukázání chyby telefonu a následném jeho doplnění to zobrazuje zmíněné chyby s neplatnou zemí. Přičemž jako země je vybrána Česká republika.

Prosím Vás o radu jak tento problém vyřešit.

Mockrát děkuji.


Přílohy:
2015-02-10_232559.jpg
2015-02-10_232559.jpg [ 56.75 KiB | Zobrazeno 793 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Chyby při registraci zákazníka
PříspěvekNapsal: 14 úno 2015 13:07 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

a neprováděl jste v poslední době nějaké úpravy šablony, příp. zdrojového kódu aplikace PrestaShop? V administraci aplikace PrestaShop v sekci Lokalizace > Země si vyzkoušejte zkontrolovat, jak máte nastavený Formát adresy, defaultně by měl být v následujícím formátu:

Kód:
firstname lastname
company
vat_number
address1
address2
postcode city
Country:name
phone
phone_mobile
.

Každopádně během testování v novější verzi 1.6.0.11 jsem na žádný takový problém nenarazil, takže pokud používáte starší verzi aplikace, doporučuji Vám obchod zaktualizovat na novější verzi. Pokud by se problém i nadále opakoval, tak neváhejte napsat.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Chyby při registraci zákazníka
PříspěvekNapsal: 14 úno 2015 14:33 
C4 zákazník

Registrován:
17 led 2015 16:26
Příspěvky:
39
Dobrý den,

formát adresy mám nastavený jak říkáte. Úpravy jsem prováděl v authentication.tpl, když jsem odstraňoval některá políčka jako datum narození, adresa 2, poznámku, mobil atd. Asi bude třeba nahrát znovu původní kompletní kód authentication.tpl. Mohl bych Vás poprosit jestli by jste mi ho sem mohl nahrát.

Velice děkuji.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Chyby při registraci zákazníka
PříspěvekNapsal: 14 úno 2015 14:36 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

stačí, když si na stránce PrestaShop developer versions stáhnete instalační balíček Vámi používané verze a následně pomocí FTP klienta překopírujete soubor themes/default-bootstrap/authentication.tpl na server.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2019 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz