Právě je 11 kvě 2021 19:10

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.6 - Chybné zobrazení počtu v Bloku Filtrování
PříspěvekNapsal: 13 črc 2014 20:36 
Uživatelský avatar

Registrován:
06 čer 2014 19:28
Příspěvky:
604
Ahojte, velmi pekne prosim o radu. Po cerstvej instalacke na 1.6.0.8 som sa tesil, ze mi opat vsetko funguje ako ma, ale dnes som si vsimol, ze sa mi zase stalo to co na 1.6.0.6.
Mam problem s filtrom, ale problem je, ze odvtedy som vykonal dost vela uprav,takze neviem vobec kde moze byt problem, ci to sposobil nejaky modul, alebo nejake upravene *.tpl.

Problem je v tom, ked zapnem modul s filtrami, tak ked zobrazujem produkty, a prejdem na stranku z 1-2 alebo z 2-vyssie, tak sa rozbije zobrazovanie (ako na obrazku).
Ked vypnem filter, tak produkty zobrazuje normalne.


Skusal som aj znovu preinstalovat modul "blocklayered". co sa tyka 3rd modulov tak pouzivam tieto :HTMLBOX / PROFIT MARGINS / PAYMENTS 2 CARRIER FREE.
Skusal som aj vypnut tieto ostatne moduly, ale vysledok rovnaky.
A predtym som mal nainstalovany este modul SHIP TO PAY - ten mi rozbil tiez nejake veci, ale teraz si nejak neviem vybavit co to presne bolo. Tak som ho nahradil payments 2 carrier.

Bol by som strasne moc vdacny za kazdu pomoc, strasne moc by mi to moholo.

Dakujem pekne vopred !!!


Přílohy:
problem.jpg
problem.jpg [ 123.8 KiB | Zobrazeno 837 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Chybné zobrazení počtu v Bloku Filtrování
PříspěvekNapsal: 14 črc 2014 09:44 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

stejný dotaz se již v diskuzním fóru řešil v tématu PrestaShop 1.6 - Blok Filtrování - Chybné zobrazení počtu.
Dotazy se v diskuzním fóru často opakují, takže před vytvořením nového tématu nejdříve vyzkoušejte použít hledání na fóru.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Chybné zobrazení počtu v Bloku Filtrování
PříspěvekNapsal: 14 črc 2014 09:54 
Uživatelský avatar

Registrován:
06 čer 2014 19:28
Příspěvky:
604
Dakujem za rychlu odpoved, samozrejme hladanie som pouzil :) ale nie vzdy clovek trafi hladanim text ktory chce najst. Kazdopadne to skusim, snad to bude fungovat a dakujem este raz ;). A ospravedlnujem sa ze som nenasiel temu skor ;)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz