Právě je 24 led 2021 06:21

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.6 - Blok sociální sítě - špatné odkazy
PříspěvekNapsal: 17 dub 2015 19:31 
C4 zákazník

Registrován:
05 dub 2015 19:25
Příspěvky:
15
Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, proč mi v Bloku sociální sítí (v zápatí u "Následujte nás") nefungují správně odkazy.
V modulu mám odkaz dobře nadefinovaný (http://www.facebook.com/mojestranky), ale v webu ke v jiném formátu a to:

http://www.moje-domena.cz/www.facebook.com/mojestranky

Takže místo, aby se otevřelo nové okno na http://www.facebook.com/mojestranky, tak se otevře nové okno na http://www.moje-domena.cz v chybové stránce 404.

S tímto problémem se čas od času někdo setká, ale nikde nikde jsem nenašla řešení.

Děkuji.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Blok sociální sítě - špatné odkazy
PříspěvekNapsal: 18 dub 2015 09:21 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 12:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

a používáte aktuální verzi aplikace PrestaShop a modulu Blok Sociální sítě? Funkčnost vkládání odkazů v modulu Blok Sociální sítě jsem otestoval na poslední verzi 1.6.0.14 a bez problému funguje, veškeré odkazy se zobrazují přesně tak, jak jsou v konfiguraci modulu uloženy.

Takže pokud používáte starší verzi aplikace, vyzkoušejte pomocí modulu Aktualizace kliknutím (1-Click Upgrade - AutoUpgrade) provést aktualizaci na poslední verzi. A kdyby se problém opakoval i po aktualizaci, tak neváhejte napsat.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Blok sociální sítě - špatné odkazy
PříspěvekNapsal: 18 dub 2015 13:31 
C4 zákazník

Registrován:
05 dub 2015 19:25
Příspěvky:
15
Dobrý den,

problém přetrvává i po úplném odstranění modulu a nové instalaci, protože všechny modulu udržuji aktuální.
Zatím jsem to vyřešila přesměrování ze stránky obchodu, která se otevře v Bloku sociální sítě.
Je to sice řešení přes koleno....ale nějak to funguje.

Asi někde bude něco chybně nastaveno/ uloženo, třeba na to přijdu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Blok sociální sítě - špatné odkazy
PříspěvekNapsal: 18 dub 2015 15:45 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 12:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

v tom případě ještě můžete vyzkoušet v sekci Moduly > Moduly modul Blok sociální sítě zresetovat tlačítkem Obnovit původní.
V novější verzi 1.6.0.14 tento modul a odkazy v něm bez problému fungují, takže je také možné, že problém způsobuje nějaká nestandardní úprava ve Vaší šabloně.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz