Právě je 24 zář 2020 09:23

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.6 - Blok reklama - Nepřepisuje se obrázek
PříspěvekNapsal: 11 srp 2020 22:21 
C4 zákazník

Registrován:
15 led 2014 13:51
Příspěvky:
91
Dobrý den, prosím o radu, najednou mi nejde měnit obrázek u bloku Reklama, nepomohlo ani odinstalování a nainstalování a obnovení původního nastavení, vždy se tam vrátí původní obrázek, který chci změnit. změny, které jsem naposlety dělala jsou nainstalování modulů pro zásilkovnu a povolení knihovny soap - mohlo to mít nějaký vliv? děkuji.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Blok reklama - Nepřepisuje se obrázek
PříspěvekNapsal: 12 srp 2020 16:09 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7679
Dobrý den,

provedené změny v obchodě by neměly mít na tento modul vliv. A pokud v konfiguraci modulu nahrajete nový obrázek, zobrazí se po uložení alespoň v konfiguraci modulu?

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Blok reklama - Nepřepisuje se obrázek
PříspěvekNapsal: 13 srp 2020 08:15 
C4 zákazník

Registrován:
15 led 2014 13:51
Příspěvky:
91
ne, bohužel i v konfiguraci modulu se natáhne starý obrázek, i když dám obnovení nastavení modulu a je tam původně obrázek prestashopu. Ani obnovení stránky F5 nepomáhá.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Blok reklama - Nepřepisuje se obrázek
PříspěvekNapsal: 13 srp 2020 11:23 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7679
Dobrý den,

pokud modul zkoušíte obnovit do výchozího nastavení (příp. odinstalovat a znovu nainstalovat), tak se v jeho konfiguraci chybně zobrazuje původní PrestaShop obrázek, ale přímo v obchodě se zobrazuje nahraný obrázek. Ale jestli se nový obrázek po uložení nezobrazí ani v konfiguraci modulu, tak k jeho nahrání vůbec nedojde. Takže vyzkoušejte zapnout ladící režim aplikace, jestli se Vám během uložení obrázku nezobrazí nějaké hlášení. Stačí na FTP serveru v souboru /config/defines.inc.php najít řádek:
Kód:
define('_PS_MODE_DEV_', false);
a upravit na tvar:
Kód:
define('_PS_MODE_DEV_', true);


Případně také můžete vyzkoušet obrázek nahrát pomocí jiného internetového prohlížeče. A také zkuste nahrát jiný obrázek, jestli jste to už nezkoušela.

Další možností je nahrazení původního obrázku novým přímo na FTP serveru. Cesta k obrázku je /modules/blockadvertising/img/advertising-s1.jpg. Takže si můžete vytvořit nový obrázek se stejným název advertising-s1.jpg a přehrát původní obrázek.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Blok reklama - Nepřepisuje se obrázek
PříspěvekNapsal: 13 srp 2020 15:20 
C4 zákazník

Registrován:
15 led 2014 13:51
Příspěvky:
91
aha, tak problém byl v prohlížeči, ve Firefoxu je nahrán nový obrázek jak v modulu tak na stránkách, v chromu stále starý, stejně tak v telefonu


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Blok reklama - Nepřepisuje se obrázek
PříspěvekNapsal: 13 srp 2020 15:57 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7679
Dobrý den,

zkuste tedy ještě pročistit mezipaměť internetového prohlížeče.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2020 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz