Právě je 15 kvě 2021 00:04

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.6 - Administrace - překlad obchodu 45%
PříspěvekNapsal: 14 říj 2014 22:11 
C4 zákazník

Registrován:
19 srp 2013 13:29
Příspěvky:
3
Dobrý den,

měl bych taky otázku k českému překladu. Snažím se různými způsoby nahrát a zaktualizovat překlad. I když je oficiální překlad hotový na 96 % a nahraji ho všemi způsoby, tak se stále ukazuje překlad na 45,3 %. Už skutečně nevím, jak to tam nahrát, aniž bych to vše musel manuálně překládat - to jediné jde.

Mám verzi 1.6.0.9.

Předem děkuji za odpověď.

Forejt


Přílohy:
preklad.jpg
preklad.jpg [ 40.56 KiB | Zobrazeno 1038 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Administrace - překlad obchodu 45%
PříspěvekNapsal: 16 říj 2014 15:05 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

problém je pravděpodobně v tom, že Vám chybí některé výrazy, resp. je nemáte přeložené. Defaultně by pro Front Office mělo být 836 výrazů k přeložení. Pokud jste třeba některé výrazy odstranil, tak jsou označeny jako chybějící, a proto se jako Překlad obchodu nezobrazuje 100%, ale třeba jen 80% apod., záleží na chybějícím počtu výrazů.

Vyzkoušejte v administraci aplikace PrestaShop jazyk zaktualizovat (Lokalizace > Překlady > Přidat / Aktualizovat jazyk). Poté by se měly doplnit všechny chybějící výrazy. Pokud by se počet procent nezaktualizoval, tak přejděte na stránku s překlady pro Front-office translations a klikněte na Uložit. Poté by se měl stav překladu obchodu aktualizovat na 100%.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Administrace - překlad obchodu 45%
PříspěvekNapsal: 16 říj 2014 22:56 
C4 zákazník

Registrován:
19 srp 2013 13:29
Příspěvky:
3
Děkuji za informaci. Ale ani to nepomohlo. V současné době to dokonce po všem zkoušení ukazuje i 0 %. :) Zkoušel jsem i jazyk smazat a znovu nahrát a zaktualizovat. I když třeba v defaultní šabloně ukazuje 0 chybějících údajů k překladu, tak to stále ukazuje 0 % přeložených.
Ono i v té nové šabloně je toho už docela dost přeloženo, ale i dost na přeložení, tak pokud na něco narazím, tak to přeložím manuálně, to fungovalo dobře.

Děkuji za odpověď a radu.

S pozdravem

Lukáš Forejt


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Administrace - překlad obchodu 45%
PříspěvekNapsal: 19 říj 2014 16:01 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

ano, u překladu obchodu se 0% zobrazuje i po nové instalaci aplikace PrestaShop. Potom pokud třeba některé výrazy upravíte, tak se podle toho stav procent zaktualizuje.
Administraci aplikace PrestaShop jsem procházel a na žádné nepřeložené výrazy jsem nikde nenarazil.
Po čisté instalaci v překladu Front-office chyběl pouze 1 výraz (Condition). Po jeho doplnění se překlad obchodu zaktualizoval na 100%.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz