Právě je 14 kvě 2021 22:45

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.6.1 - Vodoznak velikost a umístění
PříspěvekNapsal: 20 bře 2016 23:22 
C4 zákazník

Registrován:
05 dub 2015 20:25
Příspěvky:
15
Dobrý den,

provedla jsem upgrade na verzi 1.6.1.4 a musím znovu regenerovat všechny vodoznaky.
Nemohu se ale srovnat s tím, proč u některých obrázků je vodoznak jako v přechozí verzi (1.6.0), tedy takový decentní, malý, pěkný, centrovaný dole uprostřed a u některých je obrovský, vlevo dole. Pokud je vodoznak velký, je veklý na všech velikostech náhledů, je-li malý, je na všech velikostech náhledů.

Nejnáročnější je home-default - více než 14 vypršení serveru a mám pocit, že se to dále nehýbe (další obrázky nejsou doplněny vodoznakem).
Největší (thickbox-default) proběhl na poprvé a u všech obrázků.

V předchozí verzi byl vodoznak všude stejný....

Netušíte, čím to může být?

Děkuji moc.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6.1 - Vodoznak velikost a umístění
PříspěvekNapsal: 21 bře 2016 15:24 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7931
Dobrý den,

zkontrolujte si formát obrázku pro vodoznak. Obrázek vodoznaku musí být vycentrovaný, aby se správně zobrazoval v požadované pozici. Jinak velikost vodoznaku ovlivňuje velikost zdrojového obrázku, takže na malém obrázku bude vodoznak větší a na velkém obrázku zase menší. S tím bohužel nelze nic udělat. Aby byla velikost vodoznaku stejná, musela byste mít i zdrojové obrázky produktů ve stejné velikosti. A nebo byste musela použít nějaký jiným modul pro vodoznak, který umožňuje různé nastavení/zobrazení, např. Watermark / brand on images. Případně je k dispozici zdarma dostupný modul Resizable PNG watermark module, který upravuje velikost vodoznaku podle rozlišení obrázku. Funkčnost tohoto modulu pro novou verzi 1.6 ale doporučuji ověřit přímo u autora modulu.

Pokud Vám při regeneraci obrázků dojde čas, tak se vraťte na stránku s regenerací obrázků, znovu vyberte danou velikost obrázku (např. home-default), nastavte volbu "Vymazat předchozí obrázky" na Ne a znovu spusťte regeneraci miniatur. Tento postup opakujte do přegenerování všech obrázků.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz