Právě je 14 srp 2018 23:11

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.6.1 - Vícejazyčný web
PříspěvekNapsal: 20 črc 2018 17:27 
C4 zákazník

Registrován:
26 bře 2014 20:40
Příspěvky:
209
Dobrý den,
potřeboval bych rozšířit svůj web o slovenštinu. HEUREKA na Slovensku mi nechce bez toho zaregistrovat obchod :(

Hledám nějaký komplexní návod v českém jazyce, jak na to. Co vše udělat aby to fungovalo bez problémů, a to vč XML které bude pro Slovensko generovat € ceny. Ne ceny z přepočtu ale tvrdě nastavené v €.
Hledal jsem ale nenašel. Kdyby někdo věděl o postupu, budu vděčný.
Něco jsem zkoušel ale nedopadlo to vůbec dobře.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6.1 - Vícejazyčný web
PříspěvekNapsal: 20 črc 2018 17:29 
C4 zákazník

Registrován:
26 bře 2014 20:40
Příspěvky:
209
Ještě jsem uvažoval, jestli není lepší udělat pro SK samostatnou doménu? Jestli by to nebylo schůdnější ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6.1 - Vícejazyčný web
PříspěvekNapsal: 25 črc 2018 08:58 
Uživatelský avatar

Registrován:
03 bře 2011 23:21
Příspěvky:
530
Komplexní návod na zprovoznění Heuréky s € nebo na přeložení shopu do slovenštiny?

Vlastní doména je určitě nejlepší nápad. Vyhledávače preferují weby, kde jazyk odpovídá doméně (slovenština - .sk). Dá se to udělat i s pomocí Multistore, takže nemusí být duplicitní instalace celého shopu a existují i moduly, na výběr správné domény podle parametrů (jazyk prohlížeče, IP adresa návštěvníka).

_________________
GDPR | EET | PDF rozšíření | Money S3 | Pohoda | Služby
Obrázek
https://www.presta-addons.com


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6.1 - Vícejazyčný web
PříspěvekNapsal: 29 črc 2018 16:34 
C4 zákazník

Registrován:
26 bře 2014 20:40
Příspěvky:
209
Samozřejmě že ne návod na Heureku, ale návod jak to udělat v PS na jednom šopu s doménou CZ.

V administraci je přidání jazyka i měny, tak jsem si myslel, že když přidám ještě jeden jazyk ( slovenštinu ), tak to bude pro uživatele SL automaticky přepínat do slovenštiny a přehazovat na €. Ale asi to tak nefunguje. Nebo ano?

Pokud ano, tak o tom je má otázka. Jak to správně udělat/nakonfigurovat, aby se na nic nezapomnělo a aby to správně fungovalo ?


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2018 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz