Právě je 22 zář 2021 07:07

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.6.1.24 - Nemáte oprávnění pro konfiguraci tohoto modulu
PříspěvekNapsal: 18 pro 2020 21:30 
C4 zákazník

Registrován:
26 bře 2014 20:40
Příspěvky:
246
Dobrý den,

na mém testovacím webu jsem narazil na nefunkční košík. Zakoupené zboží se nechtělo po kliknutí na Přidat do košíku přepsat do košíku. Pokusil jsem se odinstalovat tento modul s tím, že ho znova nainstaluji. Při pokusu o znovuinstalaci se to nepovedlo a objevila se mi hláška "Nemáte oprávnění pro konfiguraci tohoto modulu. "

Podotýkám, že testovací web před cca 4 týdny normálně běžel.

Hledal jsem odpověď tady na fóru, ale nic...
Děkuji za případnou pomoc

Testovací doména http://www.jidlo.prohory.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6.1.24 - Nemáte oprávnění pro konfiguraci tohoto modulu
PříspěvekNapsal: 21 pro 2020 14:03 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
8041
Dobrý den,

a jedná se o modul "Blok košíku", nebo s jakým modulem máte problém? Pokud vyzkoušíte odinstalovat/nainstalovat nějaký jiný modul, tak se problém opakuje?

Případně modul vyzkoušejte nainstalovat pomocí jiného administrátorského účtu. Ideálně pro otestování vytvořte úplně nový účet administrátora.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6.1.24 - Nemáte oprávnění pro konfiguraci tohoto modulu
PříspěvekNapsal: 21 pro 2020 17:46 
C4 zákazník

Registrován:
26 bře 2014 20:40
Příspěvky:
246
Ano jedná se o modul "Blok košíku". Jako SuperAdmin můžu jakýkoliv blok odinstalovat, ale už se mi ho nepodaří zpět nainstalovat.
Vytvoření nového účtu superadmina nefunguje, nejde to.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6.1.24 - Nemáte oprávnění pro konfiguraci tohoto modulu
PříspěvekNapsal: 22 pro 2020 12:39 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
8041
Dobrý den,

vypadá to na problém v databázi, pravděpodobně s právy uživatelů. Zkuste dočasně zapnout ladící režim aplikace, jestli se Vám při neprovedené akci zobrazí nějaké chybové hlášení. Stačí na FTP serveru v souboru /config/defines.inc.php najít řádek:
Kód:
define('_PS_MODE_DEV_', false);
a upravit na tvar:
Kód:
define('_PS_MODE_DEV_', true);


Případně pokud máte nainstalovaný modul "Čistič PrestaShopu [PrestaShop Cleaner]", ta v něm je možnost kontroly funkčnosti a optimalizace databáze - sekce "Omezení funkční integrity" a "Čištění databáze".

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz