Právě je 23 dub 2019 20:10

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - 1.6.1.18 na 1.7 - Po aktualizace chyba 500
PříspěvekNapsal: 01 dub 2019 17:06 
C4 zákazník

Registrován:
30 led 2014 10:49
Příspěvky:
10
Dobrý den,
prosím o pomoc. Po aktualizaci se nejde přihlásit na admina a shop chyba 500.
Děkuji za radu a pomoc.
JJ


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - 1.6.1.18 na 1.7 - Po aktualizace chyba 500
PříspěvekNapsal: 02 dub 2019 08:33 
Uživatelský avatar

Registrován:
03 bře 2011 23:21
Příspěvky:
615
Co je uvedeno za kritickou chybu v logu /var/logs/prod nebo /var/logs/dev?

_________________
GDPR | EET | PDF rozšíření | Money S3 | Pohoda | Služby
Obrázek
https://www.presta-addons.com


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - 1.6.1.18 na 1.7 - Po aktualizace chyba 500
PříspěvekNapsal: 02 dub 2019 09:13 
C4 zákazník

Registrován:
30 led 2014 10:49
Příspěvky:
10
Adresář var/logs/ je prázdný.
je možno nahrát zpět verzi a stav před aktualizací?

Děkuji
JJ


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - 1.6.1.18 na 1.7 - Po aktualizace chyba 500
PříspěvekNapsal: 02 dub 2019 09:27 
Uživatelský avatar

Registrován:
03 bře 2011 23:21
Příspěvky:
615
Snad ano, ale je to chození po tenkém ledě. Není jasné, jestli se aktualizace dokončila, když ve /var/logs nic není. Pokud skončila a udělá se návrat k předchozí verzi, tak to nemusí dopadnout úspěšně. Nechci strašit, jen připomínám, že úspěch není 100% zaručený a je nutné s tím počítat. Navíc, bez přihlášení do administrace nelze nic takového udělat.

Soustředil bych se na nalezení chyby a její odstranění.

_________________
GDPR | EET | PDF rozšíření | Money S3 | Pohoda | Služby
Obrázek
https://www.presta-addons.com


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - 1.6.1.18 na 1.7 - Po aktualizace chyba 500
PříspěvekNapsal: 02 dub 2019 09:42 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7088
Dobrý den,

zkuste si zapnout ladící režim aplikace, pak by se Vám mělo přesné znění chyby zobrazit přímo na stránkách. Stačí na FTP serveru v souboru /config/defines.inc.php upravit řádek:
Kód:
define('_PS_MODE_DEV_', false);
na tvar:
Kód:
define('_PS_MODE_DEV_', true);

Případně se podívejte na chybová hlášení v Error logu stránek (dole v administraci domény).

Ano, stránky si můžete obnovit ze zálohy. Pokud nemáte vlastní zálohu, tak na našem zálohovacím serveru máte k dispozici 30denní zálohy stránek - viz Obnovení stránek ze zálohy.

Každopádně verze 1.6 a 1.7 jsou hodně rozdílné. Také musíte před aktualizací ověřit kompatibilitu modulů a případně šablony. A jelikož nevíte, jestli se aktualizace správně dokončila, tak bude nejlepší, když si stránky obnovíte ze zálohy a aktualizaci si nejdříve vyzkoušíte na testovací kopii instalace. Provádět aktualizaci na ostrém webu není ideální. Případně pokud máte nějaké problémy na verzi 1.6.1.18, tak možná by je prozatím vyřešila aktualizace na poslední verzi 1.6.1.23.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2019 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz