Zdravím,
Riešim zvláštny problém, na ktorý som narazil.
V kategórii, s výpisom produktov je úplne dole pagination bar s tlačidlom show all -
Načítať všetky produkty Vylistovanie funguje v poriadku. Ale...
Problém je ten, že, ak je povedzme v danej kategórii napr. v domena.sk/damske-topanky , (kde je celkovo aktuálne
97 položiek) -> Klikneme na
Načítať všetky produkty a následne prejdeme do inej kategórie napr. domena.sk/dzinsy-nohavice-leginy , (táto kategória obsahuje viac, ako
97 položiek) tak sa stane to, že sa vylistuje hneď automaticky v tejto kategórii
97 položiek na danú stránku. Ako keby sa tento údaj niekde uchová a automaticky to vždy listuje taký počet "n=" z minulej načítanej kategórie.
(bavíme sa o tejto funkcii len ak sa stlačí na 1. stránke s produktami, vtedy sa loaduje celý web znovu)[/i]
NASTAVENIA:
Pôvodne je nastavených v nastaveniach -> produkty -> 48 produktov na stránku v danej kategórii
INFO / ČO SOM SKÚŠAL:
[i]Vymazať cache eshopu a browseruRôzne prehliadače na rôznych zariadeniach, deje sa to všadeUpraviť pagination.tpl a vložiť natvrdo tlačidlo s linkom - aby ho generovalo v tvare: doména.sk/?id_category={$id_category}&n={$nb_products}"TÉMA JE Pôvodná! DEFAULT-BOOTSTRAP len upravená, inak naštýlovaná...
Prosím Vás,
Viete nasmerovať, prípadne poradiť, ako by som vyriešil tento problém?
ĎAKUJEM pekne